Hvordan laste ned en Google Slides-presentasjon som en Powerpoint-fil

Google Slides-appen som er tilgjengelig for enkeltpersoner med Google-kontoer gir deg mange måter å tilpasse et lysbilde på, lage en mal, bruke temaer og redigere presentasjonene dine på en rekke måter. Men du lurer kanskje på hvordan du laster ned en Google Slides-fil i Powerpoint-formatet hvis du ønsker å redigere lysbildefremvisningen i Powerpoint, eller bruke den til å lage andre filer eller maler. Du kan også lese denne veiledningen hvis du vil laste ned et lysbilde som bilde.

Google-applikasjoner som Docs, Sheets og Slides har fått mye popularitet som et alternativ til sammenlignbare Microsoft Office-produkter. De er enkle å jobbe med, filbehandlingen er enkel, og de avanserte funksjonene gjør det til et kraftig verktøy for et bredt spekter av brukere.

Men du kan fortsatt av og til støte på situasjoner der kolleger eller skolemedarbeidere ikke kan jobbe med eller se Google Slides-presentasjonen din, og foretrekker å jobbe i Microsoft Powerpoint. Heldigvis vil dette ikke kreve at du gjenoppretter filen i Powerpoint, siden du kan laste ned en kopi av presentasjonen i Powerpoint-formatet direkte fra Google Slides.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Slik bruker du nedlastingsverktøyet for Google Slides til å lage en Powerpoint-fil 2 Hvordan lagrer du for Powerpoint fra Google Slides (veiledning med bilder) 3 tips om hvordan du lager Powerpoint-filer fra Google Disk-presentasjoner 4 Ytterligere kilder

Slik bruker du nedlastingsverktøyet for Google Slides for å lage en Powerpoint-fil

  1. Åpne Google Slides-filen.
  2. Klikk Fil.
  3. Velge nedlasting, deretter Microsoft Powerpoint.

Veiledningen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om nedlasting av Google Slides-presentasjoner som Powerpoint-filer, inkludert bilder av disse trinnene.

Hvordan lagre for Powerpoint fra Google Slides (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Google Chrome-nettleseren, men vil også fungere for andre stasjonære og bærbare nettlesere. Å fullføre denne opplæringen vil resultere i opprettelsen av en Powerpoint-fil som er en kopi av Google Slides-presentasjonen din. Den originale Google Slides-filen vil fortsatt eksistere i Google Disk. Eventuelle endringer du gjør i den nedlastede kopien av Powerpoint-filen vil ikke gjenspeiles i den originale Google Slides-presentasjonen.

Trinn 1: Gå til Google Disk på //drive.google.com/drive/my-drive og åpne Google Slides-filen du ønsker å lagre som en Powerpoint-fil.

Trinn 2: Klikk på Fil fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Velg Last ned som alternativet, og klikk deretter Microsoft Powerpoint.

Powerpoint-versjonen av presentasjonen vil deretter lastes ned til nettleserens nedlastingsmappe, hvor du vil kunne åpne og dele den på samme måte som du ville gjort med en hvilken som helst annen Powerpoint-fil.

Vil du kunne laste opp Powerpoint-filer til Google Disk og jobbe med dem i det programmet, i stedet for bare å se dem? Finn ut hvordan du aktiverer konvertering av opplastede dokumenter for Google Disk og bruker den til å fungere på alle kompatible filtyper.

Tips om hvordan du lager Powerpoint-filer fra Google Disk-presentasjoner

  • Nedlasting av Powerpoint-presentasjoner påvirker ikke Google Slides-filene dine. Du vil fortsatt ha den originale filen i Google Disk.
  • Du kan bare laste ned .pptx-filer fra Google Slides-appen. Dette betyr at du ikke automatisk kan lage maler fra lysbildefremvisninger i Google Disk. Du kan imidlertid alltid lagre presentasjonsfilen som en mal fra Powerpoint.
  • De fleste lysbildealternativer og formatering vil være kompatible med Powerpoint-formatet. Det er imidlertid alltid best å åpne Powerpoint-filen etter at du har opprettet den for å sikre at det ikke er noen store problemer med filen.

Ytterligere kilder

  • Hvordan konvertere Powerpoint til Google Slides
  • Hvordan konvertere en Google Slides-fil til en PDF
  • Hvordan sjekke antall ord på Powerpoint 2010
  • Hvordan lagre et lysbilde fra Google Slides som et bilde
  • Slik viser du et lysbilde i Powerpoint 2013
  • Slik bruker du et standardoppsett på et lysbilde i Google Slides