Hvordan ta opp video i iOS 7 på iPhone 5

iPhone 5 har mange forskjellige funksjoner som gjør at den er den eneste enheten du har med deg. Enten du trenger å lese og skrive e-poster, se videoer eller se dokumenter, er det sannsynligvis en måte du kan gjøre det på din iPhone 5. Du har også tilgang til et av de beste smarttelefonkameraene som finnes, samt et kapabelt videokamera . Noen mennesker har imidlertid problemer med å finne ut hvor videokamerafunksjonen er plassert, så du kan følge trinnene nedenfor for å lære hvordan du finner den i iOS 7.

Hvis du tar opp mange videoer på iPhone 5, vil du sannsynligvis sørge for at du kan sikkerhetskopiere dem på en sikker måte i tilfelle datamaskinens harddisk krasjer. Eksterne harddisker er perfekte for denne situasjonen, og du kan finne svært rimelige 1 TB på Amazon. Klikk her for å se en av våre favoritter.

Hvor er videokameraet på iPhone 5?

En av grunnene til at mange har problemer med å finne videokameraet på iPhone 5 er fordi det ikke er en separat applikasjon fra det vanlige kameraet. Du bytter ganske enkelt en innstilling i kameraappen som lar deg ta opp video i stedet for stillbilder. Så med det i tankene kan du lære hvordan du tar opp videoer på iPhone 5 i iOS 7.

Trinn 1: Trykk på Kamera ikon.

Trinn 2: Finn funksjonsraden over utløserknappen.

Trinn 3: Sveip funksjonsraden til høyre slik at Video alternativet er valgt.

Trinn 4: Trykk på den røde knappen for å starte opptaket.

Trinn 5: Trykk på den røde knappen igjen for å stoppe opptaket.

Innspilte videoer lagres i Bilder app, inne i Videoer album.

Det er en veldig interessant interaksjon mellom iPhone 5 og Apple TV som lar deg speile videoer trådløst fra telefonen til TV-en. Klikk her for å lære mer om Apple TV.

Har du problemer med å bruke Wi-Fi-funksjonen på iPhone 5? Klikk her for å lære hvordan du kobler til et Wi-Fi-nettverk.