Hvordan slutte å vise et dollartegn i Excel 2013

Å formatere data riktig i Excel kan løse mange problemer du kan ha med formlene dine, eller med at lesere forstår dataene dine. Men du lurer kanskje på hvordan du fjerner et dollartegn i Excel hvis du ikke vil ha det inkludert ved siden av dataene dine.

Riktig anvendt celleformatering i Microsoft Excel kan gjøre det mye enklere for publikum å forstå dataene du presenterer. For eksempel, hvis verdiene i cellene dine viser pengeverdier, og du har dem formatert som enkle tall, kan mangelen på komma, eller inkonsekvente desimaler, være problematisk.

Men hvis du allerede har formatert cellene dine med valutaformatet, men finner at dollarsymbolet som kommer foran tallene er unødvendig, så lurer du kanskje på om det er noe du kan justere, mens du fortsatt beholder resten av valutaformateringen. Heldigvis er det mulig, og kan brukes ved å følge vår korte guide nedenfor.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Slik fjerner du dollartegn i Excel 2 Juster formateringen for valutaceller i Excel 2013 (veiledning med bilder) 3 tilleggskilder

Slik fjerner du Dollar Sign i Excel

  1. Åpne filen.
  2. Velg cellene som skal endres.
  3. Høyreklikk på en valgt celle og velg Formater celler.
  4. Klikk på Symbol rullegardinmenyen og velg Ingen.
  5. Klikk OK.

Artikkelen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om fjerning av dollartegnet i Excel, inkludert bilder av disse trinnene.

Juster formateringen for valutaceller i Excel 2013 (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen vil anta at cellene du vil endre for øyeblikket er formatert som valuta, og at du bare vil slutte å vise dollarsymbolet som står foran tallet. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du beholder valutaformateringen, men fjerner dollartegnet foran den numeriske verdien.

Hvis du bare vil fjerne all formatering fra cellene dine, vil denne artikkelen vise deg hvordan.

Trinn 1: Åpne regnearket i Excel 2013.

Trinn 2: Velg cellene du vil endre.

I eksemplet nedenfor endrer jeg formateringen for en hel kolonne, så jeg har ganske enkelt klikket på kolonnebokstaven øverst i regnearket for å velge hele kolonnen.

Trinn 3: Høyreklikk på en av de valgte cellene, og klikk deretter på Formater celler alternativ.

Trinn 4: Klikk på rullegardinboksen til høyre for Symbol, og klikk deretter på Ingen alternativ.

Trinn 5: Klikk på OK for å bruke endringene.

Hvis dollartegnene ikke ble lagt til cellene dine via valutaformatering, men ble lagt til manuelt, vil "Finn og erstatt"-verktøyet sannsynligvis være den beste løsningen. Bare åpne Finn og erstatt, skriv inn en "$" i "Finn"-feltet og la "Erstatt"-feltet stå tomt. Du kan deretter klikke på "Erstatt alle", og det vil fjerne alle dollartegnene.

Er det skjulte celler i regnearket ditt som du må redigere? Lær hvordan du viser skjulte celler i Excel 2013 slik at du kan gjøre endringer i dataene de inneholder.

Ytterligere kilder

  • Slik fjerner du Dollar Sign i Google Sheets
  • Hvordan sjekke en celles format i Excel 2013
  • Hvordan legge til et dollarsymbol automatisk i Excel 2010
  • Slik fjerner du prosentsymbolet i Excel 2010
  • Fjerne celleformatering i Excel 2013
  • Slik fjerner du celleformatering fra valgte celler i Excel 2010