Slik sletter du en kommentar i Excel 2013

Vi har tidligere skrevet om hvordan du legger til en kommentar til en celle i Excel 2013, men hva om du trenger å slette en kommentar etter at du har lagt den til, eller det er en eksisterende kommentar i et regneark som du ikke trenger lenger? Heldigvis kan du slette en kommentar i Excel 2013 på en veldig lik måte som den kommentaren først ble satt inn.

En av fordelene med regnearkapplikasjoner med alle funksjoner som Microsoft Excel og Google Sheets er verktøysettet de har for å samarbeide. Dette lar deg gjøre ting som å kommentere eller foreslå endringer på data på en måte som er enkel å spore og administrere.

Veiledningen nedenfor viser deg to forskjellige metoder for å slette en kommentar i Excel. Den første metoden vil innebære å bruke en knapp i navigasjonsbåndet, mens den andre metoden vil få deg til å høyreklikke på cellen med kommentaren og slette den på den måten.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Slik sletter du kommentarer i Excel 2013 2 Slik fjerner du en kommentar i Excel 2013 (veiledning med bilder) 3 Tilleggsmetode for å slette kommentarer i Excel 2013 4 Ytterligere kilder

Slik sletter du kommentarer i Excel 2013

  1. Åpne regnearket.
  2. Klikk på cellen med kommentaren.
  3. Klikk på Gjennomgå.
  4. Velg Slett i kommentarfeltet.

Artikkelen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om sletting av kommentarer i Excel, inkludert bilder av disse trinnene.

Slik fjerner du en kommentar i Excel 2013 (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Excel 2013, men ligner i Excel 2007, 2010 og 2016.

Trinn 1: Åpne regnearket i Excel 2013.

Trinn 2: Velg cellen som inneholder kommentaren du vil slette.

Trinn 3: Klikk på Anmeldelse fanen øverst i vinduet.

Trinn 4: Klikk på Slett knappen i Kommentarer delen av båndet.

Ytterligere metode for å slette kommentarer i Excel 2013

Du kan også slette en kommentar ved å høyreklikke på cellen som inneholder den kommentaren, og deretter klikke på Slett kommentar alternativ.

Hvis du foretrekker å redigere den eksisterende kommentaren i stedet for å slette den, kan du gjøre det ved å velge Rediger kommentar alternativ på begge disse stedene i stedet.

Er det kommentarer i regnearket ditt som du ikke vil vise, men du er ikke klar til å slette dem ennå? Lær hvordan du skjuler kommentarer og deres indikatorer i Excel 2013 for å beholde kommentarinformasjonen, men gjøre den usynlig.

Ytterligere kilder

  • Slik sletter du alle kommentarer fra et regneark i Excel 2013
  • Hvordan skrive ut Excel med linjer
  • Hvordan legge til en kommentar i Excel 2013
  • Slik setter du inn en rad i Excel 2013
  • Slik sletter du en rad i Excel 2013
  • Slik sletter du en tekstboks i Excel 2013