Slik aktiverer du mørk modus eller nattmodus i YouTube på iPhone

Hvis du noen gang har sett noen bruke YouTube-appen på sin iPhone og den så annerledes ut enn din, lurer du kanskje på hvorfor. Det er en stor mulighet for at det skyldes en temabytte, så det kan være lurt å vite hvordan du aktiverer natten i YouTube iPhone-appen.

Nattmodus i YouTube iPhone-appen er en stadig mer populær funksjon for brukere av mobilappen. På samme måte som andre populære apper, som Twitter, kan bruk av et mørkere tema være mer stilistisk tiltalende for noen brukere, samtidig som det gjør det mer behagelig å se på i miljøer med lite lys.

Heldigvis kan du aktivere mørk modus i YouTube iPhone-appen ganske smertefritt ved å endre en innstilling som finnes i den. Utseendet til YouTube-grensesnittet endres nesten umiddelbart, slik at du kan se om denne andre modusen er å foretrekke fremfor det hvite, eller dagtid, temaet som brukes i appen som standard.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Hvordan aktivere YouTube nattmodus på en iPhone 2 Hvordan aktivere mørk modus i YouTube på iPhone (veiledning med bilder) 3 Påvirker endring til nattmodus i YouTube-appen Desktop YouTube? 4 Slik aktiverer du det mørke temaet i YouTube på et skrivebord 5 tilleggskilder

Slik aktiverer du YouTube nattmodus på en iPhone

  1. Åpne Youtube app.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre i vinduet.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Mørkt tema knappen for å aktivere mørk modus.

Fortsett å lese nedenfor for mer informasjon om hvordan du aktiverer nattmodus i YouTube iPhone-appen, inkludert bilder av disse trinnene.

Mens du er på innstillingsmenyen kan du også gjøre noe annet, som å tømme søkeloggen din.

Slik aktiverer du mørk modus i YouTube på iPhone (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.4.1. Dette vil også fungere i andre iOS-versjoner, for eksempel iOS 12, hvis du bruker samme versjon av YouTube-appen som den i denne artikkelen. Jeg bruker versjon 13.32.7 av YouTube iPhone-appen for trinnene i denne veiledningen. Når du har fullført disse trinnene, vil du ha aktivert alternativet for mørkt tema. Dette er veldig likt YouTubes skrivebordssideinnstilling der du også kan aktivere mørk modus. Hvis du ikke har YouTube-appen på din iPhone, kan du åpne App Store, velge Søk-fanen nederst på skjermen, deretter skrive inn YouTube og installere appen derfra.

Trinn 1: Åpne YouTube app på din iPhone.

Trinn 2: Velg profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen.

Ikonet er i den øverste raden i appen, i tilfelle du i det hele tatt har scrollet ned.

Trinn 3: Trykk på Innstillinger alternativ.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Mørkt tema.

Bakgrunnsfargen til innstillingsmenyen skal bli en mørk grå farge for å indikere at mørk modus er aktivert. Jeg har YouTube mørk modus aktivert på bildet nedenfor.

Påvirker endring til nattmodus i YouTube-appen Desktop YouTube?

Merk at endring av denne innstillingen ikke vil påvirke visningen av YouTube-nettstedet når du ser det i en nettleser på enheten, eller når du besøker YouTube fra din stasjonære datamaskin. Dette endrer bare temainnstillingen for iPhone-appen. Og ikke bare ser dette temaet veldig bra ut på iPhone, det har den ekstra bonusen med å forbedre batterilevetiden også!

Slik aktiverer du det mørke temaet i YouTube på et skrivebord

Nå som du har aktivert nattmodus i YouTube for iOS-appen, vil du kanskje også gjøre det på Youtube-skrivebordssiden. Bare gå til //www.youtube.com i en nettleser på datamaskinen, klikk på profilikonet ditt øverst til høyre på skjermen, klikk på Mørkt tema og klikk deretter på knappen ved siden av Mørkt tema. Hvis du ikke ser alternativet Mørkt tema, må du kanskje gå til //www.youtube.com/new først og aktivere den nye YouTube.

Når vi snakker om batterilevetid, har du kanskje lagt merke til at batteriikonet noen ganger er gult på iPhone. Finn ut hvorfor iPhone-batteriikonet ditt er gult, hva som får det til å skje noen ganger automatisk, og hvordan du kan aktivere det med vilje hvis du har lett etter måter å forlenge batterilevetiden.

Ytterligere kilder

  • Hvordan gå inkognito på YouTube på en iPhone
  • Slik aktiverer du begrenset modus i iPhone YouTube-appen
  • Slik sletter du YouTube-søkeloggen i iPhone-appen
  • Hvordan endre nettleseren som brukes av Reddit iPhone-appen
  • Slik aktiverer eller deaktiverer du mørk modus i Twitch på Chrome Desktop
  • Slik aktiverer du mørk modus – Google Pixel 4A