Slik kopierer du en nettstedskobling på iPhone 5

Å surfe på nettet fører deg ofte til sider som inneholder informasjon du vil lagre for senere, eller som du tror noen andre kan trenge å vite om. I stedet for å beskrive hvordan du finner siden du er på, er den enkleste måten å finne siden på igjen å lagre eller dele koblingen et sted.

Standard nettleser på iPhone, Safari, inkluderer en enkel metode som lar deg kopiere koblingen til en nettside du besøker, slik at du kan lime den inn i en annen app. Så fortsett å lese nedenfor for å lære hvordan du kan kopiere en websidekobling på din iPhone 5.

Kopiere en nettstedkobling på en iPhone i iOS 7

Denne metoden skal lære deg hvordan du kopierer koblingen til en nettside du besøker i Safari-nettleseren på iPhone. Denne metoden fungerer spesielt for disse formålene. Hvis du vil kopiere tekst som vises på en webside eller i en e-post, kan du lese artikkelen vår om kopiering og innliming på iPhone.

Trinn 1: Åpne Safari Nettleser.

Trinn 2: Bla til nettsiden hvis lenke du vil kopiere.

Trinn 3: Rull opp på siden for å få menylinjen til å vises nederst på skjermen, og trykk deretter på Dele ikon.

Trinn 4: Trykk på Kopiere knapp. Dette vil kopiere koblingen til utklippstavlen slik at du kan lime den inn på et annet sted.

Du kan deretter lime inn koblingen ved å navigere til stedet der du vil lime den inn, trykke og holde på det stedet, og deretter velge Lim inn alternativ.

Hvis du vil sende en lenke via tekstmelding, kan du bruke en lignende metode.

Se også

  • Slik sletter du apper på en iPhone 8
  • Slik sjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hva er et merkeappikon på en iPhone?
  • Hvordan gjøre iPhone høyere