Hvorfor sendes en iMessage på min iPhone som en tekstmelding?

Trinnene i denne artikkelen skal vise deg hvordan du endrer en innstilling på din iPhone som vil stoppe enheten fra å sende en iMessage som en tekstmelding i stedet.

  • iPhone vil vanligvis bare sende en iMessage som en tekstmelding hvis noe er galt. I mange tilfeller kan det være å foretrekke å sende som en tekstmelding i stedet for å sikre at informasjonen når destinasjonen.
  • En iMessage kan bare sendes til en bruker med en iOS-enhet som har iMessage aktivert. All tekst til noen andre, for eksempel en person med en Android-telefon, sendes som en tekstmelding som standard.
  • Hvis du velger å slå av iMessage helt, vil hver melding du sender fra enheten din bli sendt som en tekstmelding i stedet.
Yield: Aktiverer et alternativ for å sende som en SMS hvis iMessage mislykkes

Hvordan sende som en tekstmelding hvis en iMessage mislykkes

Skrive ut

Denne opplæringen viser deg hvor du finner innstillingen som gjør at iPhone kan sende en iMessage som en tekstmelding i stedet hvis iMessage av en eller annen grunn ikke kan sendes.

Forberedelsestid 1 minutt Aktiv tid 2 minutter Ekstra tid 1 minutt Total tid 4 minutter Vanskelighet Lett

Verktøy

  • iPhone

Bruksanvisning

  1. Åpen Innstillinger.
  2. Plukke ut Meldinger.
  3. Trykk på knappen ved siden av Send som SMS.

Notater

En iMessage er blå og en SMS-melding er grønn.

Hvis du ikke har dette alternativet slått på, vil ikke meldinger som sendes som en iMessage bli sendt hvis iMessage-tjenesten av en eller annen grunn ikke er i stand til å fullføre meldingen.

Android-brukere har ikke iMessage, så enhver melding som sendes til en Android-bruker vil alltid være en SMS-melding som standard.

© SolveYourTech Prosjekttype: iPhone-veiledning / Kategori: Mobil

iMessage-funksjonen i Meldinger-appen på Apple-enheter som iPhone, iPad eller Mac gir deg mange verktøy for å dele informasjon med andre Apple-brukere. Den inkluderer standardfunksjonene som finnes i tradisjonelle SMS-tekstmeldinger og MMS-meldinger, samtidig som den legger til andre måter å tilpasse meldinger og sende andre typer medier.

Men selv med iMessage på for en Apple-enhet, kan du fortsatt legge merke til at iPhone sender det som burde vært en iMessage som standard tekstmeldinger.

​Dette kan skje hvis en av personene i samtalen har en dårlig Internett-tilkobling, enten det er på Wi-Fi eller bruker mobildata, det kan skje hvis iMessage-tjenesten går ned, eller det kan skje fordi det er et problem med iMessage regnskap.

Vår guide nedenfor viser deg hvor du finner alternativet Send som SMS på din iPhone slik at du kan aktivere eller deaktivere det.

Hvordan sende en iMessage som en SMS-tekstmelding på en iPhone hvis iMessage mislykkes

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 11 i iOS 13.4. Merk at din iPhone alltid vil prøve å sende som en iMessage først hvis du har iMessage på. Det vil bare ty til SMS hvis iMessage ikke fungerer.

Trinn 1: Åpne Innstillinger app.

Trinn 2: Rull ned og velg Meldinger alternativ.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for Send som SMS for å slå den på eller av. Jeg har den slått på på bildet under.

Merk at det er en håndfull andre viktige innstillinger på denne menyen også.

Hvis du for eksempel ikke vil at folk skal vite at du har lest iPhone-meldingene deres på enheten din, kan det være lurt å slå av Send lesebekreftelser alternativ.

Øverst på skjermen, under hvor iMessage skal være slått på, er det et alternativ som sier Send motta. Hvis du velger det alternativet, bør du bli tatt til en skjerm som viser telefonnummeret ditt og eventuelle e-postadresser der noen kan sende deg en melding.

En iPhone-bruker du snakker med har kanskje ikke alltid iMessage aktivert. Hvis du ser grønne meldinger i stedet for blå meldinger i én samtale, er det vanligvis best å sjekke andre samtaler for det samme problemet før du fastslår at problemet er med enheten din.

Hvis du er interessert i å slå av lesebekreftelsene dine, kan du lese denne artikkelen for ytterligere informasjon om hvordan du oppnår det.

Se også

  • Slik sletter du apper på en iPhone 8
  • Slik sjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hva er et merkeappikon på en iPhone?
  • Hvordan gjøre iPhone høyere