Slik oppretter du en ny profil i iPhone Disney Plus-appen

Trinnene i denne artikkelen skal vise deg hvordan du bruker Disney +-appen på iPhone for å opprette en ny profil for kontoen din.

  1. Åpne Disney + app.
  2. Velg Regnskap fanen nederst til høyre på skjermen.
  3. Velg Legg til profil alternativet øverst på skjermen.
  4. Velg et bilde for profilikonet ditt.
  5. Skriv inn navnet ditt, juster eventuelle alternativer, og trykk deretter Lagre øverst til høyre.

Disney +-strømmetjenesten tilbyr en rimelig måte for deg å se noen av favorittfilmene og TV-programmene dine, både eldre klassikere og nyere storfilmer.

Hver Disney +-konto lar opptil 4 enheter strømme samtidig, og kontoen din kan ha opptil 7 profiler. Dette betyr at hvert av medlemmene i familien din kan ha sin egen profil som husker hvor de er i en serie og anbefaler ting til deg basert på det du allerede har sett.

Vår guide nedenfor hvis du skal vise deg den korte prosessen som trengs for at du skal opprette en ny profil direkte fra Disney Plus-appen på din iPhone.

Slik oppretter du en Disney +-profil i iPhone-appen

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 11 Plus i iOS 13.1.3, ved å bruke den nyeste versjonen av Disney +-appen. Denne guiden forutsetter at du allerede har registrert deg for en Disney +-konto.

Trinn 1: Start Disney Plus iPhone-appen.

Trinn 2: Velg Regnskap knappen nederst på skjermen.

Trinn 3: Trykk på Legg til profil ikon.

Trinn 4: Trykk på bildet du vil bruke som profilikon.

Trinn 5: Skriv inn et navn for profilen, velg om det er en barnekonto og om du vil aktivere autoavspilling, og trykk deretter på Lagre knappen øverst til høyre på skjermen.

Finn ut hvordan du laster ned en Disney +-film til iPhone hvis du skal på tur eller skal være et sted uten WiFi og du vil se en film uten å bruke alle dataene dine.