Hvordan dele en sang i en tekstmelding gjennom Spotify iPhone-appen

Hører du på en sang i iPhones Spotify-app som du vet at en venn eller et familiemedlem vil elske å høre? Du kan alltid beskrive sangen, eller gi dem navnet på den, men det er en annen måte du kan dele en sang med noen via en tekstmelding.

Opplæringen nedenfor viser deg hvordan du bruker Spotifys innebygde delingsfunksjonalitet for å sende en lenke til en sang via tekstmelding. Mottakeren vil da kunne åpne den koblingen i Spotify-appen på telefonen sin, eller i nettleseren (hvis de ikke har Spotify ennå).

Hvordan sende en kobling til en Spotify-sang i iPhone-appen

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3.2. Versjonen av Spotify-appen som ble brukt for disse retningene var den nyeste versjonen av appen som var tilgjengelig da denne artikkelen ble skrevet.

Har du en iPad der du ønsker å kunne sende og motta tekstmeldinger? Les vår veiledning om videresending av tekstmeldinger og se hvordan du setter den opp.

Trinn 1: Åpne Spotify app på din iPhone.

Trinn 2: Bla til sangen du vil dele med noen via tekstmelding.

Trinn 3: Trykk på linjen nederst på skjermen som viser gjeldende sang. Dette kommer til å utvide sangen til å ta opp hele skjermen.

Trinn 4: Trykk på de tre prikkene til høyre for sangnavnet.

Trinn 5: Velg Dele alternativ.

Trinn 6: Trykk på Beskjed knapp.

Trinn 7: Skriv inn navnet eller nummeret til ønsket mottaker i feltet øverst på skjermen, og trykk deretter på pilknappen for å sende sangen.

Hvis du har opprettet eller fulgt for mange spillelister, kan du lese veiledningen vår for sletting av spillelister for å se hvordan du fjerner noen av dem.

Bruker du mye mobildata, og du har funnet ut at Spotify-appen er grunnen til det? Finn ut hvordan du stopper Spotify-appen fra å bruke mobildataene dine. Dette vil begrense deg til å lytte til Spotify på en Wi-Fi-tilkobling eller bruke offline-spillelister, men det kan også bidra til å stoppe eventuelle dataoverskuddskostnader som kan øke kostnadene for den månedlige telefonregningen din.