Leseruten eller forhåndsvisningspanelet er borte i Outlook 2010

Når du bruker Outlook 2010 gjennom det meste av arbeidsdagen din, begynner du å venne deg til måten det ser ut når du åpner programvinduet. Så hvis det oppstår en feil, oppdatering eller ominstallering og den ikke ser lik ut lenger, kan du være nysgjerrig på hvordan du gjenoppretter den til visningen du er vant til. Heldigvis er det en spesifikk fane i Outlook 2010 som inneholder innstillingene du må manipulere. Så hvis leseruten eller forhåndsvisningspanelet er borte i Outlook 2010, er det mulig å få det tilbake uten mye problemer.

Lag en distribusjonsliste i Outlook i dag og se hvor mye enklere det kan være å sende en e-post til en stor gruppe mennesker.

Vis leseruten i Outlook 2010

Leseruten i Outlook 2010 er den som viser en forhåndsvisning av meldingen som er valgt i meldingslisten din. Denne funksjonen er veldig nyttig for å kunne se så mye informasjon om meldingene dine som mulig. Så når panelet er borte, må du dobbeltklikke på hver melding for å se innholdet. Dette kan være kjedelig hvis du mottar mange meldinger i løpet av dagen, så gjenoppretting av lesepanelet er avgjørende for produktiviteten din.

Trinn 1: Start Outlook 2010.

Trinn 2: Klikk på Utsikt fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Klikk på Leseruten rullegardinmenyen i Oppsett delen av båndet øverst i vinduet, og klikk deretter på Ikke sant eller Bunn alternativ, avhengig av dine egne skjermpreferanser.

Du vil merke at det også er et par andre rutevisningsalternativer i denne delen som du kan aktivere eller deaktivere for å tilpasse Outlook-installasjonen ytterligere.

Vil du vite hvordan du raskt kan merke alle meldingene i Outlook 2010-innboksen din som "lest"? Følg disse instruksjonene for å redusere antallet nye meldinger som Outlook sier at du må til null.

Er du på markedet for en ny MacBook? Det er et par 13-tommers alternativer som begge er utmerkede, men du bør sjekke sammenligningen vår for å hjelpe deg med å finne ut hvilken som er det riktige valget for deg.