Hvordan lage et vCard i Outlook 2013

E-postprogrammer som Microsoft Outlook 2013 har mange forskjellige måter du kan dele informasjon med kontaktene dine på. En god måte å gjøre dette på er å inkludere relevant kontaktinformasjon i signaturen din, men et annet alternativ er å lage et vCard, ellers kjent som et digitalt visittkort, eller en .vcf-fil.

Heldigvis vil dette virke veldig kjent hvis du tidligere har opprettet en kontakt i Outlook 2013, eller inkludert et vedlegg med en e-post. Så fortsett å lese nedenfor for å lære hvordan du oppretter og sender et vCard til en kontakt i Outlook 2013.

Hvordan lage et visittkort i Outlook 2013

Trinnene i denne guiden viser deg hvordan du lager et vCard i Outlook 2013. Dette er det digitale visittkortformatet for Outlook, og når du videresender denne informasjonen til en kontakt, vil den bli inkludert som en .vcf-filtype. Denne veiledningen vil anta at du ikke allerede har en kontakt satt opp for deg selv i Outlook 2013. Hvis du leter etter andre måter å bruke Outlooks kontaktfunksjoner på, sjekk ut distribusjonslister.

Trinn 1: Åpne Outlook 2013.

Trinn 2: Klikk Nye ting på båndet, og klikk deretter på Kontakt alternativ.

Trinn 3: Fyll inn all informasjonen du kan inkludere på vCard-en, og klikk deretter på Lagre og lukk knapp.

Trinn 4: Inkluder vCard-en som et vedlegg til en e-post ved å åpne en e-post, klikke Legg ved element, deretter Visittkort, deretter Andre visittkort.

Trinn 5: Velg vCard fra listen over kontakter, og klikk deretter på OK knapp.

Du kan deretter fylle ut e-posten og sende den. Merk at vCard-en vil være inkludert i Vedlagte felt.

Vil du at Outlook skal se etter nye meldinger litt oftere? Lær hvordan du endrer sende- og mottaksfrekvensen i Outlook 2013 og juster intervallet for hvor lenge programmet skal vente før det kobles til e-postserveren din.