Slik slår du av popup-vinduer for opplæringen når du svever i Photoshop CC

Photoshop har så mange forskjellige verktøy for redigering at selv erfarne brukere av og til vil finne nye ting som de ikke vet hvordan de skal jobbe med.

Nyere versjoner av Photoshop har begynt å gjøre det enklere for folk å se hvordan enkelte verktøy fungerer med tillegg av Rich Tooltips. Dette gir et popup-vindu når du holder markøren over et verktøy som inneholder en lenke du kan klikke for å se hvordan du bruker det verktøyet. Dette kan være veldig nyttig, men du kan oppleve at det er et irritasjonsmoment du helst ikke vil ha. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du slår av denne innstillingen.

Slik deaktiverer du Rich Tooltips i Photoshop

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Windows-versjonen av Photoshop CC, men vil også fungere i mange nyere versjoner av Photoshop.

Trinn 1: Åpne Photoshop.

Trinn 2: Velg Redigere fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Velg Preferanser nederst på denne menyen, velg deretter Verktøy-alternativet.

Trinn 4: Merk av i boksen til venstre for Bruk Rich Tooltips for å fjerne haken, klikk deretter på OK knappen øverst til høyre i vinduet.

Er det et verktøy i Photoshop-verktøylinjen som du vet at du aldri kommer til å bruke? Finn ut hvordan du fjerner Photoshop-verktøy ved å flytte dem til Ekstraverktøy-delen av menyen.