Hvordan sjekke utvidelsestillatelser i iPhone Maps

Kart-appen på iPhone gjør det ikke bare enkelt for deg å finne ting og få veibeskrivelser, den integreres også med noen populære apper for å gi deg ekstra funksjonalitet.

Noen av appene som kan integreres med Maps inkluderer Uber og OpenTable, som lar deg utføre visse handlinger lettere fra Maps-appen. Men for at disse appene skal kunne dra nytte av denne funksjonen, må de være aktivert. Vår veiledning nedenfor viser deg hvor du kan se hvilke Maps-utvidelser som er aktivert eller deaktivert, slik at du kan tilpasse disse innstillingene etter behov.

Slik viser du aktiverte og deaktiverte utvidelser i iPhone Maps-appen

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 12.1.2, og gjelder standard Maps-appen. Innstillingene i denne appen gjenspeiler ikke innstillingene for andre tredjeparts kartapplikasjoner, for eksempel Google Maps.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Trinn 2: Rull ned og velg Kart alternativ.

Trinn 3: Rull ned og se etter tillatelsene for dine installerte utvidelser. På bildet nedenfor har jeg aktivert utvidelsene for Uber og OpenTable. Hvis du ønsker å deaktivere en for øyeblikket godkjent utvidelse, trykker du på knappen til høyre for den.

Viser kartappen din feil måleenhet? Finn ut hvordan du endrer den innstillingen og bytter mellom miles og kilometer.