Hvordan fargelegge et bilde på nytt i Google Slides

Mangler et bilde i lysbildefremvisningen noe, men du er usikker på hva? Selv om bilder kan være nyttige for en presentasjon, kan det hende at bildet du har for øyeblikket ikke er det du ønsker. Du har kanskje vurdert å redigere bildet, men det kan være tidkrevende og involvere programvare som ikke er lett å bruke.

Heldigvis tilbyr Google Slides noen verktøy som kan hjelpe deg. Et av disse alternativene lar deg velge fra en håndfull forskjellige "omfargede" alternativer som bytter ut noen av originalbildets farger. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du finner og bruker denne endringen slik at du kan se om den forbedrer utseendet til lysbildet ditt.

Hvordan endre fargene på et bilde i Google Slides

Trinnene i denne artikkelen forutsetter at du har et bilde i et av lysbildene i presentasjonen din, og at du vil endre fargepaletten til det bildet. Vær oppmerksom på at dette bare gir en håndfull alternativer for å endre fargeskjemaer til et bilde. Du vil ikke kunne gjøre noen detaljert bilderedigering med den. Hvis du trenger å gjøre mer med bildet enn du kan med verktøyene i Google Slides, kan du være bedre tjent med et dedikert bilderedigeringsprogram som Photoshop.

Trinn 1: Logg på Google Disk på //drive.google.com/drive/my-drive og dobbeltklikk på filen som inneholder bildet du vil fargelegge på nytt.

Trinn 2: Velg bildet du vil fargelegge på nytt, og klikk deretter på Formatalternativer knappen i den grå verktøylinjen over lysbildet.

Trinn 3: Klikk på pilen til venstre for Farge om i høyre kolonne, klikk deretter på Ingen omfarging rullegardinmenyen og velg en annen fargepalett.

Ville Google Slides-presentasjonen din vært bedre hvis den hadde en video? Finn ut hvordan du legger til en video i Slides fra YouTube og velg fra deres enorme bibliotek med brukeropplastede videoer.