Slik slår du av tastaturlyder i Android Marshmallow

Mobiltelefonen din kan og lager mange forskjellige lyder for å fortelle deg når noe skjer. Enten det er et varsel for å fortelle deg at du har en ny tekstmelding eller en responsiv tone når du ringer et telefonnummer, er det mye verdi for denne lydtilbakemeldingen når du bruker en smarttelefon.

Men det kan være visse lyder du hører som du ikke har noe imot å dempe. En slik lyd er den som spilles når du skriver på tastaturet, for eksempel når du skriver en tekstmelding. Heldigvis er denne lyden justerbar, og du kan velge å slå den av hvis du vil. Så fortsett å lese veiledningen nedenfor og lær hvordan du slår av tastaturlyder i Android Marshmallow.

Slik stopper du lyden du hører når du skriver i Android Marshmallow

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en Samsung Galaxy On5, i Android Marshmallow-operativsystemet. Disse trinnene vil spesifikt slå av lyden som spilles når enheten er på og du skriver på tastaturet, for eksempel når du skriver en tekstmelding. Dette vil ikke påvirke andre lignende lyder, for eksempel den som spilles av når du ringer et telefonnummer.

Trinn 1: Åpne Apper mappe.

Trinn 2: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 3: Rull ned og velg Lyder og vibrasjoner alternativ.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Tastaturlyd for å slå den av.

Er du nesten tom for mobildata, og måneden er ikke over ennå? Finn ut hvordan du slår av mobildata på Android-telefonen din slik at du ikke ved et uhell overskrider grensen og blir belastet ekstra.