Slik endrer du lesekvitteringsinnstillinger for individuelle samtaler i iOS 10

Lesebekreftelser er en interessant del av iMessage-opplevelsen for iPhone-brukere. Evnen til å vite at noen har lest meldingen din kan være svært nyttig når du overfører viktig informasjon. Tidligere hadde alternativet for lesekvittering vært en som enten var på eller av for hver iMessage du leste på iPhone. Selv om du kanskje ikke har et problem med at dine nære venner eller familiemedlemmer vet at du har lest meldingene deres, trenger kanskje ikke en arbeidskollega eller en tilfeldig bekjent å vite det. På grunn av denne "alt eller ingenting"-forskjellen, ville mange brukere velge å slå av disse kvitteringene.

Men iOS 10 har endret måten lesekvitteringer fungerer på din iPhone, og du kan nå endre innstillingen for hver enkelt iMessage-samtale. Så hvis du allerede har oppdatert til iOS 10, fortsett å lese nedenfor for å finne ut hvordan du kan endre innstillingene dine.

Slå lesebekreftelser på eller av for en samtale på en iPhone i iOS 10

Trinnene i denne artikkelen ble skrevet med en iPhone 5, i iOS 10. Dette vil kun fungere for iMessage-samtaler med individuelle kontakter. Du vil ikke kunne justere innstillingene for lesekvittering for gruppemeldinger, eller for vanlige SMS-samtaler. Klikk her for å se hvordan du skiller mellom en iMessage og en SMS.

Trinn 1: Åpne Meldinger app.

Trinn 2: Velg tekstmeldingssamtalen du vil aktivere eller deaktivere lesebekreftelser for.

Trinn 3: Trykk på Jeg knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Send lesebekreftelser for å endre innstillingen. Lesebekreftelser slås på når det er grønn skygge rundt knappen. De er slått på på bildet nedenfor.

Du kan deretter trykke på Ferdig knappen øverst til høyre på skjermen når du er ferdig med å gjøre endringer på denne skjermen.

Har du en pågående gruppemelding som du vil legge til et nytt medlem i? Lær hvordan du inkluderer en ny kontakt i en eksisterende gruppemelding.