Slik deaktiverer du skjermlåslyden på Samsung Galaxy On5

Samsung Galaxy On5 kan gi deg tilbakemelding i form av lyder eller vibrasjoner for å fortelle deg at noe har skjedd på enheten. Et område hvor du kanskje har lagt merke til dette er når du låser telefonen manuelt. Det er en svak lyd som spiller for å fortelle deg at du har aktivert låseskjermen.

Denne lyden er imidlertid ikke obligatorisk, og du kan deaktivere den hvis du ønsker det. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du gjør dette.

Slå av lyden på låseskjermen på en Galaxy On5

Lyden som vi skal slå av i trinnene nedenfor, er den du hører når du trykker på strømknappen på høyre side av Galaxy On5 for å låse eller slå av skjermen. Disse trinnene ble utført på en enhet som bruker operativsystemet Android 6.0.1.

Trinn 1: Åpne Apper mappe.

Trinn 2: Velg Innstillinger alternativ.

Trinn 3: Rull ned og trykk på Lyder og vibrasjoner alternativ.

Trinn 4: Rull ned og trykk på knappen til høyre for Skjermlås lyder for å slå den av.

Nå vil Galaxy On5 slutte å lage låselyden hver gang du trykker på strømknappen for å slå av skjermen og låse enheten. Merk at det er flere andre relaterte lydinnstillinger på denne menyen som du kanskje ønsker å deaktivere, for eksempel berøringslyder (lyden du kommer her når du trykker på noe på skjermen), ladelyd (lyden som spilles når du kobler til laderen). ), Tastaturtoner (når du trykker på et nummer når du ringer en telefon) og tastaturlyd (støyen som spilles når du trykker på en tast på tastaturet.) Disse, så vel som noen andre lydalternativer, er alle ting du kan velge å deaktivere hvis du ikke liker eller trenger dem.

En annen lignende lyd som ikke finnes på denne menyen er lukkerlyden for kameraet. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du slår av det også.