Hvordan kan jeg fortelle om en Bluetooth-enhet er koblet til min iPhone 5?

Bluetooth-enheter, som hodetelefoner og tastaturer, sørger for en praktisk, trådløs tilkobling med iPhone. Tilkoblingen er imidlertid så praktisk at iPhone-en din automatisk vil pares med en Bluetooth-enhet hver gang enheten er slått på og innenfor rekkevidde. Dette kan føre til noen interessante situasjoner, for eksempel der lyd slutter å spille på iPhone fordi den er sammenkoblet med en Bluetooth-høyttaler i stedet.

Hvis du finner ut at noe rart skjer med iPhone-en din som ikke gir mening, er det å sjekke de aktive Bluetooth-enhetstilkoblingene et godt sted å begynne feilsøkingen. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du åpner iPhones Bluetooth-meny og ser etter aktive enhetstilkoblinger.

Sjekke iPhones Bluetooth-tilkoblingsinformasjon

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 5, i iOS 9.3. Disse trinnene er veldig like i de fleste andre versjoner av iOS også. Merk at iPhone-en din automatisk vil pares med de fleste Bluetooth-enheter hvis de tidligere har blitt paret sammen. Du kan lese denne artikkelen – //www.solveyourtech.com/can-two-bluetooth-devices-connected-iphone/ – for å lære om paring av flere Bluetooth-enheter til en iPhone samtidig.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Velg blåtann alternativ.

Trinn 3: Finn listen over Bluetooth-enheter. På bildet nedenfor kan du se at det står "Tilkoblet" til høyre for Apple trådløst tastatur. Det betyr at tastaturet for øyeblikket er paret med iPhonen min. Når en Bluetooth-enhet er oppført, men det står "Ikke tilkoblet", betyr det at iPhone tidligere ble paret med den enheten, men enheten er enten nå utenfor rekkevidde, eller er ikke slått på.

Denne artikkelen kan vise deg trinnene du bør ta hvis du ønsker å stoppe iPhone fra å koble til en Bluetooth-enhet automatisk.

Du kan lese denne artikkelen – //www.solveyourtech.com/how-to-change-your-bluetooth-name-on-an-iphone/ – for å lære hvordan du endrer måten iPhone-navnet ditt deles med andre Bluetooth-enheter og trådløse nettverk.