Slik legger du til en ny person i en gruppemelding i iOS 9

Gruppemeldinger kan være en morsom og effektiv måte å koordinere og dele informasjon med en stor gruppe mennesker. Men av og til kan du oppleve at du har glemt å inkludere noen i gruppemeldingen, eller at det har kommet opp ny informasjon som gjør samtalen relevant for noen andre.

Heldigvis tillater iPhone og iMessage at nye kontakter legges til pågående gruppemeldingssamtaler. Vår guide nedenfor viser deg hvordan.

Vær oppmerksom på at enhver kontakt som du ønsker å legge til i en gruppemelding på din iPhone, må være en registrert iMessage-bruker, ellers vil ikke iPhone tillate deg å legge til den kontakten. I tillegg vil ingen gruppemeldinger som inneholder noen som ikke er registrert med iMessage tillate at noen nye kontakter legges til i det hele tatt. Lær mer om forskjellen mellom iMessages og vanlige SMS-tekstmeldinger for å se hva som bestemmer hvorfor noen er blå og noen er grønne.

Slik legger du til en ny person i en gruppemelding i iOS 9 –

  1. Åpne Meldinger app.
  2. Velg gruppemeldingssamtalen du vil legge til en ny kontakt i.
  3. Trykk på Detaljer knappen øverst til høyre på skjermen.
  4. Trykk på Legg til kontakt under listen over kontakter som for øyeblikket er inkludert i gruppemeldingen.
  5. Finn kontakten du vil legge til, og trykk deretter på Ferdig knapp.

Disse trinnene gjentas også nedenfor med bilder –

Trinn 1: Åpne Meldinger app.

Trinn 2: Velg gruppemeldingen du vil legge til en ny kontakt til.

Trinn 3: Trykk på Detaljer knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4: Trykk på Legg til kontakt knapp. Som nevnt tidligere, vil dette alternativet bare være tilgjengelig hvis hvert nåværende medlem av gruppemeldingen er registrert hos iMessage.

Trinn 5: Velg kontakten du vil legge til i gruppemeldingen, og trykk deretter på Ferdig knapp.

Får du alt for mange varsler fra en aktiv gruppemeldingssamtale? Finn ut hvordan du kan dempe varslene fra en samtale, slik at telefonen din ikke piper eller surrer for hver ny melding som kommer.