Slik slutter du å gjenta tekstmeldingsvarsler på en iPhone 6

Varsler og varsler er et svært viktig element i appene på iPhone, siden de gir visuelle og lydsignaler om at du har mottatt en ny melding, eller at noe på enheten din krever oppmerksomhet. Uten disse varslene ville vi bli tvunget til å blindt sjekke enhetene våre med jevne mellomrom for å se om vi har en ny e-post eller tekstmelding. Din iPhone kan til og med konfigureres til å varsle deg om den samme tekstmeldingen flere ganger ved å gjenta varsler med to minutters mellomrom.

Men hvis iPhone-en din vanligvis er i nærheten, kan det hende du synes at gjentatte varsler er unødvendige. Heldigvis er denne innstillingen noe du kan justere, og du kan til og med velge å deaktivere gjentatte tekstmeldingsvarsler helt. Dette betyr at du bare vil motta det første varselet når meldingen først mottas, og det vil ikke være noen ekstra varsler for den meldingen.

Deaktiver gjentatte varsler for tekstmeldinger i iOS 8

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 6 Plus, i iOS 8.4. Disse trinnene vil imidlertid også fungere for andre iPhone-modeller som bruker samme operativsystem, i tillegg til de fleste andre iPhone-modeller som bruker iOS 6 eller høyere.

  • Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.
  • Trinn 2: Velg Varsler alternativ.
  • Trinn 3: Velg Meldinger alternativ.
  • Trinn 4: Rull til bunnen av skjermen og velg Gjenta varsler knappen under Meldingsalternativer.
  • Trinn 5: Velg Aldri alternativet øverst på skjermen.

Nå vil du kun motta varsler for tekstmeldinger når de først mottas. Varslene vil ikke lenger gjentas med to minutters mellomrom.

Vil du se en forhåndsvisning av tekstmeldinger på låseskjermen, slik at du kan vite hvem som har sendt deg tekstmeldinger uten å låse opp enheten? Eller misliker du denne oppførselen, og vil gjerne deaktivere den innstillingen? Denne artikkelen vil vise deg hvordan du konfigurerer varseloppførselen for låseskjermen for tekstmeldinger på iPhone.