Slik slår du av App Store-varsler på iPhone 5

Varsler på din iPhone er enhetens måte å fortelle deg at det er ny informasjon for deg. De fleste appene på enheten din vil bruke varsler til forskjellige formål, hvorav mange er for en slags reklame. En type varsling du kanskje har lagt merke til er de som kommer fra App Store, vanligvis for å fortelle deg om en populær ny app som du kanskje liker.

Men hvis du foretrekker å finne nye apper på egen hånd og synes varslene fra App Store er unødvendige, kan du slå dem av helt. Vår guide nedenfor viser deg trinnene du må ta slik at iPhone 5 ikke lenger viser deg noen varsler fra App Store.

Slå av alle iPhone App Store-varsler

Trinnene i denne artikkelen ble skrevet med en iPhone 5, i iOS 8. Disse trinnene kan variere litt for tidligere versjoner av operativsystemet.

For mer informasjon om varsler på iPhone, besøk Apples nettsted her.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Rull ned og velg Varsler alternativ.

Trinn 3: Rull ned og velg App Store alternativ.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Tillat varsler for å slå av alternativet. Du vil vite at varsler har blitt deaktivert når det ikke er noen grønn skyggelegging rundt knappen, som på bildet nedenfor.

Du kan også tilpasse mange av de andre typene varsler på enheten din. Du kan for eksempel stoppe kalendervarsler fra å vises på låseskjermen.