Slik aktiverer du videresending av tekstmeldinger på en iPhone 5

Du vet kanskje allerede at iMessages kan sendes og mottas av Apple-enheter som deler samme iMessage-konto, men du har kanskje ønsket at du også kunne sende og motta tekstmeldinger fra andre enheter enn din iPhone. Heldigvis la Apple til denne funksjonen i en oppdatering for iOS 8, og den oppførselen er nå mulig.

Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du kan aktivere din iPad til også å sende og motta tekstmeldinger med telefonnummeret knyttet til din iPhone. Så fortsett å lese slik at du kan begynne å kommunisere via tekst på iPaden med folk som ikke bruker iMessage.

Slå på videresending av tekstmeldinger i iOS 8

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i iOS 8. Disse trinnene vil ikke fungere for tidligere versjoner av operativsystemet.

Merk at du må ha enheten du skal bruke for videresending i nærheten, da du må angi en kode som sendes til den enheten. I tillegg må iMessage være aktivert på den enheten. Du kan slå på iMessage ved å gå til Innstillinger > Meldinger på iPad-en og trykk på knappen til høyre for iMessage.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Trinn 2: Rull ned og velg Meldinger alternativ.

Trinn 3: Trykk på Videresending av tekstmeldinger knapp.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for enheten du vil motta tekstmeldingene til iPhone på.

Trinn 5: Hent koden fra enheten, skriv den inn i feltet på iPhone-skjermen og trykk på Tillate knapp.

Hvis du senere bestemmer deg for at du ikke liker denne funksjonen, kan du bare gå tilbake til skjermen i trinn 4 og slå den av.

Er du nysgjerrig på hvorfor noen av tekstmeldingene dine er blå, og noen er grønne? Denne artikkelen vil forklare forskjellen.