Slik får du CleanMyMac X på App Store

Mens du lenge har vært i stand til å få CleanMyMac X direkte fra MacPaw når du ønsket å begynne å frigjøre plass på MacBook, foretrekker mange Mac-brukere å laste ned apper direkte fra Apples App Store.

Heldigvis er dette nå mulig, ettersom det populære programmet for omfattende Mac-pleie nå er tilgjengelig i App Store, og kan lastes ned og installeres på samme måte som du vil laste ned en hvilken som helst annen app til datamaskinen din.

Bruk disse trinnene for å laste ned CleanMyMac X fra App Store.

  1. Åpne App Store.

  2. Klikk i søkefeltet øverst til høyre på skjermen.

  3. Skriv "cleanmymac x" i søkefeltet, og trykk deretter "Enter."

  4. Velg søkeresultatet "CleanMyMac X".

  5. Klikk på "Hent"-knappen.

  6. Klikk på "Installer app"-knappen.

Hvis du er usikker på om CleanMyMac X er den rette appen for deg eller ikke, så sjekk ut siden deres for å se alt den tilbyr. Du kan også kjøpe den direkte fra MacPaw på den lenken også.

Noen av grunnene til at du ønsker å få CleanMyMac X inkluderer:

Omfattende Mac-pleie

CleanMyMac X er designet for å være det eneste verktøyet du trenger for å holde Mac-en ren og sikker. Den vet hvilke typer filer du skal se etter når du blir kvitt søppel, slik at du kan fjerne mange uønskede filer som kan gå glipp av andre lignende applikasjoner. Det er også et flott alternativ for å identifisere og fjerne skadelig programvare som er vanlig for Mac-datamaskiner. Bortsett fra verktøyene og sikkerhetsfunksjonene, kan det også bidra til å gjøre alt annet på datamaskinen litt jevnere.

Enkelhet

Å administrere alle disse funksjonene kan være litt av et ork hvis du trenger å håndtere dem alle individuelt, men "Smart Scan"-funksjonen gir en enkel måte å ta vare på alt med et klikk på en knapp.

Sikkerhet

CleanMyMac X bruker en sikkerhetsdatabase for å identifisere filene som er trygge for sletting. Med andre verktøy eller manuelle handlinger er det enkelt å finne og kvitte seg med store filer som du tror du kanskje ikke trenger, for senere å oppdage at de var viktige. CleanMyMac X vet hva som faktisk er trygt å bli kvitt.

Rydende og sunn lagringspraksis

CleanMyMac X er ideell for å fjerne rot som apper som ikke brukes, eller lenge glemte mapper som lagrer MB eller GB med filer du ikke lenger trenger. Noen av verktøyene i CleanMyMac X som kan hjelpe med dette er Space Lens, Uninstaller og skanneren for store og gamle filer.

Personalisering

CleanMyMac X tar ikke bare en bred, generalisert tilnærming til å eliminere filer og forbedre systemytelsen. Den utnytter AI-baserte forslag fra bruken din for å finne ut hvilke filer og apper som krever din oppmerksomhet.

Prisvinnende design

CleanMyMac X vant nylig en IF Design 2020-pris for «Beste appdesign». Den anerkjente MacStories-bloggen inkluderer jevnlig CleanMyMac X på listen deres over "må-ha-apper for Mac."

Se også

  • Space Lens anmeldelse
  • MacPaw-pakkerabatt
  • CleanMyMac X anmeldelse
  • Hvordan passordbeskytte en mappe på en MacBook Air
  • Slik sletter du søppelfiler fra en MacBook Air