Slik slår du av Airpods-varslingen på en iPhone

Det kan være vanskelig å holde styr på alle de elektroniske enhetene dine, spesielt hvis du har flere enheter med deg når du drar hjemmefra.

Dette gjelder spesielt for mindre gjenstander som Airpods, som er veldig kompakte, selv når de er i ladevesken.

I tillegg kan det hende du tar Airpods inn og ut av ørene med jevne mellomrom, og det er lett å legge dem fra seg på et bord eller et sted og glemme det.

Siden glemte Airpods og andre enheter er et så vanlig problem, kan iOS 15 iPhone konfigureres slik at den gir deg beskjed når du har forlatt stedet der Airpods befinner seg. Dette skjer via et varsel som er knyttet til "Finn My"-appen knyttet til Apple-ID-en din.

Hvis du imidlertid synes dette varselet er problematisk, kan du endre en innstilling slik at du slutter å motta det. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du oppnår dette.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Hvordan stoppe iPhone-en din fra å minne deg om glemte Airpods 2 Hvordan deaktivere varselet om glemte Airpods på en iPhone (veiledning med bilder) 3 Mer informasjon om hvordan du slår av Airpods-varslingen på en iPhone 4 Ytterligere kilder

Slik stopper du iPhone fra å minne deg om glemte Airpods

  1. Åpne Finn min app.
  2. Berør enheten.
  3. Velg Gi beskjed når du er igjen alternativ.
  4. Trykk på Gi beskjed når du er igjen knapp for å slå den av.
  5. Ta på Ferdig for å lagre endringene dine.

Vår guide fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om hvordan du slår av "Airpods left behind"-varselet på en iPhone, inkludert bilder av disse trinnene.

Slik deaktiverer du varselet om glemte Airpods på en iPhone (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 13, i iOS 15. De samme trinnene vil fungere for andre iPhone-modeller som også bruker iOS 15-operativsystemet.

Trinn 1: Åpne Finn min app på din iPhone.

Hvis du ikke ser appen på startskjermen, kan den være i en Ekstra eller Verktøy mappe. Du kan også søke etter det med Spotlight Search.

Trinn 2: Velg enheten du vil slå av varselet for.

Du kan sveipe opp på listen over enheter for å vise alle enhetene som er knyttet til Apple-ID-en din.

Trinn 3: Sveip opp på enhetsinformasjonspanelet for å utvide det, og trykk deretter på Gi beskjed når du er igjen alternativet i Varsler seksjon.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Gi beskjed når du er igjen for å slå den av.

Når denne innstillingen er slått av vil det ikke være noen grønn skyggelegging rundt knappen. Jeg har den slått av på bildet under.

Trinn 5: Velg Ferdig knappen øverst til høyre på skjermen for å lagre endringene.

For mer om å bruke denne appen og arbeide med dens varsler, kan du fortsette til delen nedenfor.

Mer informasjon om hvordan du slår av Airpods-varslingen på en iPhone

Trinnene i denne artikkelen refererer spesifikt til å endre denne innstillingen for Airpods, men du kan også bruke disse trinnene for andre iOS-enheter som Airpods Pro, et Airtagged-objekt, en iPad og mer.

Hvis du ikke finner Finn min-appen på startskjermen, kan du sveipe ned på startskjermen for å åpne Spotlight-søk, deretter skrive "finn min" i søkefeltet og velge Finn min-appen. Dette er en standardapp på din iPhone, så du bør ha den med mindre du har fjernet den tidligere. Hvis du har fjernet den, kan du gå til App Store og søke etter den for å installere den på nytt.

Mens du redigerer innstillingene for enheten din i Finn min-appen, vil du se at det er et alternativ for å legge til steder der du ikke ønsker å bli varslet. Dette betyr at du kan konfigurere Find My-appen til å ikke varsle deg om å forlate noe hvis du for eksempel er hjemme eller på jobb.

Hvis du vil endre andre innstillinger for Airpods, går du til når du bruker dem Innstillinger > Bluetooth og trykk på den lille Jeg til høyre for dem. Der vil du se en rekke forskjellige alternativer som lar deg kontrollere hvordan øreproppene fungerer. Avhengig av typen Airpods du har, kan disse alternativene variere.

Når du velger Airpods i Find My-appen, vil du se at det finnes en rekke forskjellige måter å samhandle med den enheten på. Disse inkluderer:

  • Spill lyd
  • Finne
  • Varsler
  • Merk som tapt
  • Fjern denne enheten

Hver av disse forskjellige innstillingene kan være nyttige i seg selv og kan være medvirkende til å hjelpe deg med å finne en tapt Apple-enhet.

Ytterligere kilder

  • Hvordan stopper jeg iPhone 11 fra å bli for høy?
  • Hvordan se gjenværende batterilevetid på Apple Airpods
  • Slik endrer du hva som skjer når du dobbelttrykker på en Airpod
  • Slik gjør du Airpods til lydruten automatisk
  • Slik endrer du Airpods-navnet ditt på en iPhone 11
  • Hva betyr kunngjøringsmeldinger med Siri på en iPhone?