Hvordan ta opp stereolyd på en iPhone 11

Trinnene i denne veiledningen skal vise deg hvordan du aktiverer en innstilling for iPhone-kameraet ditt slik at det tar opp stereolyd når du spiller inn en video.

  1. Åpen Innstillinger.
  2. Rull ned og velg Kamera.
  3. Trykk på knappen til høyre for Ta opp stereolyd.

Kameraet til iPhone 11 er ganske bra, og ikke bare når det kommer til å ta bilder. Du kan også bruke den til å ta opp video, til og med 4K-video med opptil 60 bilder per sekund (FPS.)

Du kan også velge å spille inn stereolyd når du tar opp video, noe som kan resultere i videoer som høres bedre ut. Vår veiledning nedenfor viser deg hvor du finner den innstillingen og slår den på slik at du kan begynne å dra nytte av denne funksjonen.

Se også

  • Slik sletter du apper på en iPhone 8
  • Slik sjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hva er et merkeappikon på en iPhone?
  • Hvordan gjøre iPhone høyere

Slik slår du på stereolydopptak for iPhone 11-kameraet

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 11 i iOS 13.1.3. Disse trinnene vil også fungere for andre iPhone-modeller som har denne muligheten. Hvis du følger disse trinnene og ikke ser dette alternativet, kan ikke iPhone-en din ta opp i stereo.

Trinn 1: Åpne Innstillinger app.

Trinn 2: Rull ned og velg Kamera alternativ.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for Ta opp stereolyd for å aktivere det. Jeg har stereolydopptak aktivert på bildet nedenfor.

I de fleste tilfeller bør denne funksjonen være aktivert på iPhone som standard. Hvis du er usikker på om du liker stereolydopptaket, kan det være nyttig å spille inn en video uten den og en med, for så å lytte til begge og bestemme hvilket opptaksalternativ du foretrekker. Noen mennesker liker måten monolydopptaket høres ut på, og du kan oppleve at det avanserte opptaket som følger med alternativet for stereolydopptak kan inneholde for mye omgivelsesstøy for din smak.

Finn ut hvordan du deaktiverer automatisk avspilling av video i Bilder-appen din hvis du ikke liker hvordan videoene dine starter automatisk når du blar gjennom Bilder-appen.