Slik spiller du TV-programmer på iPhone 11

Trinnene i denne artikkelen skal vise deg hvordan du finner TV-programmer i TV-appen på din iPhone 11. På slutten av artikkelen vil vi også vise deg hvordan du kobler til andre kompatible videostrømmeapper som du kan se på TV-en app også.

  1. Åpne TV app.
  2. Velg TV-programmer alternativet øverst på skjermen.
  3. Bla etter et TV-program du vil se.
  4. Bla til Slik ser du og velg måten du vil se programmet på.

TV-appen på iPhone 11 gir deg muligheten til å streame videoinnhold som TV-serier og filmer. Noen av disse videoene er gratis, mens andre krever at du har et streaming-abonnement, eller kjøper episoder fra iTunes.

Vår veiledning viser deg hvordan du ser en TV-serieepisode i TV-appen på iPhone. Vi vil også vise deg hvordan du kobler til andre kompatible strømmetjenester, som Hulu og Prime Video, slik at du også kan se videoer fra disse tjenestene i iPhones TV-app.

Se også

  • Slik sletter du apper på en iPhone 8
  • Slik sjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hva er et merkeappikon på en iPhone?
  • Hvordan gjøre iPhone høyere

Slik ser du et TV-program i TV-appen på en iPhone 11

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 11 i iOS 13.3. Merk at noen av TV-programmene i TV-appen kan ses gratis, men de fleste vil kreve et strømmeabonnement eller et kjøp.

Leter du etter en enkel måte å streame på TV-en din? Finn ut mer om Amazon Fire TV Stick og se hvorfor den kan være den ideelle løsningen for deg.

Trinn 1: Åpne TV app på din iPhone.

Trinn 2: Velg TV-programmer alternativet øverst på skjermen. Alternativt kan du velge Bibliotek eller Søk faner nederst på skjermen hvis du foretrekker å finne TV-programmer på den måten.

Trinn 3: Bla etter et TV-program for å se og velg det.

Trinn 4: Bla til Slik ser du for å se hvilke alternativer du har for å se programmet. Hvis du allerede har tilgang til showet, enten fordi du har kjøpt det eller det er tilgjengelig via en av de tilkoblede streamingappene dine, kan du velge en av episodene høyere opp i "Sesong"-delen av skjermen i stedet.

Som vi nevnte tidligere, er en av de beste tingene med TV-appen muligheten til å koble til andre strømmeapper som er installert på enheten din. Forutsatt at du allerede har installert minst én av disse appene og er logget på med kontoen din, vil delen nedenfor vise deg hvordan du kobler den appen til iPhone TV-appen.

Slik kobler du en annen strømmeapp til TV-appen på en iPhone 11

Trinnene i denne delen viser deg hvordan du kobler til kompatible apper slik at episoder av TV-serier kan søkes etter og ses gjennom TV-appen, i stedet for gjennom hver enkelt strømmeapp. Merk at hvis du velger en TV-serieepisode gjennom TV-appen, åpnes den i den andre strømmeappen den er tilgjengelig for deg på.

Trinn 1: Åpne TV app.

Trinn 2: Trykk på Apple ID-ikonet øverst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Velg Tilkoblede apper alternativ.

Trinn 4: Trykk på knappen ved siden av hver strømmeapp du vil koble til TV-appen.

Trinn 5: Bekreft at du forstår at seerdataene dine vil bli delt med Apple ved å opprette denne tilkoblingen.