Hvordan lage en ny iCloud-kalender på iPhone 5

Hvis du prøver å holde styr på de forskjellige hendelsene og planene du har på gang, kan Kalender-appen på iPhone være veldig nyttig. Du kan legge til en hendelse etter hvert som du finner ut om den, og deretter stole på at kalenderen minner deg på når den kommer.

Men å holde forskjellige arrangementer organisert i én kalender kan til og med vise seg å være vanskelig, så du kan finne ut at du vil opprette en ny kalender for å spore hendelser i en annen del av livet ditt. Du kan lære hvordan du oppretter en ny iCloud-kalender på iPhone for dette formålet.

Opprette en ny kalender på iPhone

Denne artikkelen handler spesifikt om å lage en ny kalender på iPhone som er knyttet til iCloud-kontoen din. Dette betyr at den kan synkroniseres med alle enheter som også er koblet til iCloud-kontoen din, for eksempel en iPad.

Hvis du ikke har muligheten til å lage nye iCloud-kalendere på iPhone, må du slå på Kalendere alternativ for iCloud. Du kan gjøre dette på iCloud-kontokalendere-siden, som du finner her –

Innstillinger > E-post, kontakter, kalendere > iCloud

Trinn 1: Åpne Kalender app på din iPhone.

Trinn 2: Trykk på Kalendere alternativet nederst på skjermen.

Trinn 3: Trykk på Redigere knappen øverst til venstre på skjermen.

Trinn 4: Rull ned til iCloud-delen, og trykk deretter på Legg til kalender knapp.

Trinn 5: Skriv inn et navn for kalenderen, velg en farge, og trykk deretter på Ferdig knapp.

Trinn 6: Trykk på Ferdig knappen øverst til venstre på skjermen.

Trinn 7: Trykk på Ferdig knappen øverst til høyre på skjermen.

Dine hendelser for din nye kalender vil nå vises i fargen du valgte.

Trenger du å endre iCloud-innstillingene, men du er ikke sikker på hvor de er? Finn ut hvordan du finner iCloud-innstillingene dine på iPhone.