Hvis jeg blokkerer et nummer fra å ringe meg på min iPhone, blokkerer det tekstmeldinger også?

Spam, robotoppringere og telefonselgere er i ferd med å bli et så stort problem for mange mobiltelefoneiere at blokkering av numre nesten er en annen natur. Men hvis du har blokkert et nummer som har ringt deg på iPhone, lurer du kanskje på om det også blokkerer tekstmeldinger.

Hvis du mottar telefonsamtaler fra noen som trakasserer eller spammer deg, kan det være veldig effektivt å velge å blokkere det nummeret på iPhone.

Men du kan være bekymret for at den blokkerte personen kan prøve å begynne å sende deg tekstmeldinger hvis du har blokkert nummeret deres fra å ringe deg.

Heldigvis når du blokkerer et nummer fra å ringe deg på iPhone, blokkerer det også nummeret fra å sende deg tekstmeldinger eller foreta FaceTime-anrop.

Så, i utgangspunktet, ved å blokkere et nummer gjennom telefon-, meldings- eller FaceTime-appen, blokkerer du også det nummeret fra de to andre appene. Hvis du lærer om samtaleblokkering på iPhone og ennå ikke har prøvd det ut, viser veiledningen nedenfor deg hvordan du blokkerer et nummer som nylig har ringt deg.

Slik blokkerer du et nummer fra å ringe eller sende tekstmeldinger på iPhone

  1. Åpen Telefon.
  2. Velge Nylig.
  3. Trykk på Jeg knapp.
  4. Plukke ut Blokker denne oppringeren.
  5. Trykk på Blokker Kontakt.

Vår guide fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om blokkering av et nummer fra å ringe eller sende deg tekstmeldinger på en iPhone, inkludert bilder for disse trinnene.

Slik blokkerer du et nummer i iOS 11 (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen skal vise deg hvordan du blokkerer et telefonnummer som har ringt deg på din iPhone i iOS 11.3. Disse trinnene utføres på en iPhone 7 Plus, men vil også fungere på andre iPhone-modeller som bruker samme versjon av iOS.

Som nevnt tidligere, vil dette blokkere dette nummeret fra å ringe deg, sende deg tekstmeldinger, og til og med fra FaceTiming deg.

Finn ut hvordan du konfigurerer videresending av tekstmeldinger på iPhone hvis du ønsker å kunne sende og motta tekstmeldinger på iPad.

Trinn 1: Åpne Telefon app.

Trinn 2: Velg Nylig fanen nederst på skjermen.

Trinn 3: Trykk på Jeg knappen til høyre for telefonnummeret du vil blokkere.

Trinn 4: Velg Blokker denne innringeren knappen nederst i menyen.

Trinn 5: Trykk på Blokker Kontakt for å bekrefte at du vil blokkere dette nummeret fra å nå deg via telefon, tekstmelding eller FaceTime.

Det er så enkelt å blokkere et telefonnummer på iPhone at du kanskje oppdager at du utilsiktet har blokkert et nummer du vil slippe gjennom. Finn ut hvordan du opphever blokkeringen av et nummer på en iPhone hvis nummeret har blitt blokkert ved et uhell.

Se også

  • Slik sletter du apper på en iPhone 8
  • Slik sjekker du en iTunes-gavekortsaldo på en iPhone
  • Hva er et merkeappikon på en iPhone?
  • Hvordan gjøre iPhone høyere