Hvordan lage et nytt Google Sheets-regneark i Google Disk

Google Disk er en fantastisk, gratis tjeneste som du får tilgang til takket være Google-kontoen din. Den har et tekstbehandlingsprogram, et regnearkprogram og et lysbildefremvisnings-/presentasjonsprogram. De er gratis, sammenlignbare alternativer til Microsoft Office, og mange liker kombinasjonen av kraftige verktøy og enkelt samarbeid.

Men hvis du er ny på Google Disk, eller bare har jobbet med filer som ble sendt til deg, kan du være litt forvirret om hvordan du oppretter en ny, tom fil. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du starter et nytt regneark i Google Sheets.

Se også

  • Slik slår du sammen celler i Google Sheets
  • Slik bryter du tekst i Google Sheets
  • Hvordan alfabetisere i Google Sheets
  • Hvordan trekke fra i Google Sheets
  • Hvordan endre radhøyde i Google Sheets

Hvordan lage et nytt Google-regneark

Trinnene i denne artikkelen viser deg hvordan du oppretter en regnearkfil med Google-kontoen din, i et program som heter Google Disk. Google Drive-programvarepakken inkluderer Google Sheets, så vel som Google Docs (et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word) og Google Slides (et presentasjonsprogram som Microsoft Powerpoint.) Du kan opprette og redigere filer her, som deretter lagres til Google Disk-skylagringen din.

Tips: Prøv cellesammenslåing i Google Sheets og se om det er noe som kan være til nytte for visningen av dataene dine.

Trinn 1: Logg på Google Disk på //drive.google.com/drive/my-drive. Merk at du må ha en Google-konto for å bruke dette produktet, så registrer deg for en på den siden hvis du ikke allerede har en.

Trinn 2: Klikk på Ny knappen øverst til venstre i vinduet.

Trinn 3: Klikk på pilen til høyre for Google Sheets-alternativet, og velg deretter Tomt regneark alternativet, eller Fra en mal alternativ.

Har du et regneark du trenger å dele med noen, men du vil ikke sende dem en Google Regneark-kobling? Finn ut hvordan du konverterer arket til en PDF og sender filen til dem i det formatet i stedet.