Slik setter du inn en sirkel i Google Slides

Lysbildefremvisninger som du lager for skolen eller jobben krever ofte en rekke ulike elementer. Dette kan være tabeller, bilder eller til og med videoer, som alle kan legges til med verktøyene i Google Slides.

Men du kan finne ut at du må legge til en grunnleggende form i presentasjonen din, og du lurer kanskje på hvordan du gjør det uten å lage en egen bildefil og legge den til et lysbilde. Heldigvis har Google Slides noen formverktøy som lar deg legge til vanlige former i lysbildefremvisningen. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du tegner en sirkel i Google Slides.

Hvordan tegne en sirkel i en Google Slides-presentasjon

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Google Chrome, men vil fungere i andre stasjonære og bærbare nettlesere som Firefox eller Edge. Du vil kunne angi størrelsen på sirkelen manuelt mens du legger den til lysbildet ditt.

Trinn 1: Gå til Google Disk på //drive.google.com/drive/my-drive og åpne presentasjonen som inneholder lysbildet du ønsker å legge til sirkelen til.

Trinn 2: Velg lysbildet på venstre side av vinduet der du vil tegne sirkelen.

Trinn 3: Klikk på Form på verktøylinjen, velg Former alternativet, og klikk deretter på sirkelen.

Trinn 4: Klikk på lysbildet, hold nede musen, og dra deretter musen for å tegne sirkelen. Hvis du ønsker å tegne en perfekt sirkel, hold nede Skifte tasten på tastaturet mens du går så.

Sirkelen vil sannsynligvis ha en fyllfarge etter at du har opprettet den. Hvis du vil endre fyllfargen, sørg for at sirkelen er valgt, og klikk deretter på Fyll farge på verktøylinjen og velg ønsket fyllfarge.

Misliker du utseendet på lysbildene dine, og du vil gjøre noe for å krydre dem? Finn ut hvordan du endrer et tema i Google Slides og bruker raskt en rekke forskjellige formateringsalternativer som kan forbedre utseendet til presentasjonen din.