Hvordan flagge en e-post for oppfølging i Outlook 2013

Mange av e-postene du mottar i Outlook 2013 kan reageres på nesten umiddelbart. Enten det er å slette den, flytte den til søppelmappen eller svare på den, er e-poster som kan handles ved mottak ganske vanlige.

Men av og til har du kanskje en e-post som vil kreve oppmerksomhet fra deg senere, for eksempel en oppgave som må fullføres i fremtiden, eller noe på jobben din som krever at du bekrefter at det jobbes med eller er fullført. For denne andre typen e-post kan oppfølgingsfunksjonen i Outlook 2013 være svært nyttig. Outlook 2013 lar deg flagge e-postmeldinger slik at du raskt kan filtrere dem. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du flagger en e-post for oppfølging i Outlook 2013.

Slik bruker du et oppfølgingsflagg i Outlook 2013

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Microsoft Outlook 2013. Vi skal gå gjennom prosessen med å velge en e-post og flagge den for oppfølging. Du vil da kunne søke etter og filtrere e-poster basert på det flagget. Vi vil også vise deg hvordan du fjerner et flagg fra en e-post etter at du er ferdig med å jobbe med det.

Trinn 1: Åpne Outlook 2013.

Trinn 2: Velg e-posten du vil følge opp.

Trinn 3: Klikk på Følge opp knappen i Tagger delen av båndet, og klikk deretter på Flaggmelding knapp.

Det skal nå være et rødt flagg til høyre for e-posten i innboksen din. Når du ikke lenger trenger å ha meldingen flagget, velg den på nytt, klikk på Følge opp knappen igjen, og velg deretter Fjern flagg alternativ.

Vil du ha det hvis Outlook lastet ned e-postene dine oftere? Finn ut hvordan du endrer innstillingene for sending og mottak i Outlook 2013 og får den til å sjekke e-postserveren din for nye meldinger oftere.