Slik viser du dato og klokkeslett nederst på hvert lysbilde i Powerpoint 2010

Noen av presentasjonene du vil lage i Powerpoint 2010 er tids- eller datosensitive. Enten dette er fordi presentasjonen oppdateres regelmessig, eller fordi publikum trenger å se dato og klokkeslett på lysbildene, er det flere grunner til at du kanskje leter etter en måte å inkludere dato og klokkeslett på lysbildene dine i Powerpoint 2010 uten å måtte legge den inn manuelt.

Heldigvis er dette noe som kan gjøres med et av innsettingsverktøyene i programmet. Så fortsett nedenfor for å se trinnene som kreves for å plassere klokkeslett og dato i bunnteksten på enten et enkelt lysbilde eller hvert lysbilde i presentasjonen.

Ta med dato og klokkeslett i bunnteksten i Powerpoint 2010

Trinnene i denne artikkelen skal vise deg hvordan du automatisk setter inn dato og klokkeslett i bunnteksten på lysbildene dine. Hvis du legger til dato og klokkeslett på lysbildene dine på denne måten, vil de oppdateres automatisk.

Trinn 1: Åpne lysbildefremvisningen i Powerpoint 2010.

Trinn 2: Klikk på Sett inn fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Klikk på Dato tid knappen i Tekst delen av båndet.

Trinn 4: Merk av i boksen til venstre for Dato og tid, og klikk deretter på rullegardinmenyen under Oppdater automatisk og velg ønsket format.

Trinn 5: Klikk på Gjelder for alle hvis du vil vise dato og klokkeslett på hvert lysbilde, eller klikk på Søke om knappen hvis du bare vil vise den på gjeldende lysbilde.

Ville presentasjonen din sett bedre ut hvis den var i stående retning i stedet for liggende? Lær hvordan du bytter sideretning i Powerpoint 2010 hvis lysbildeinnholdet ditt er bedre egnet til en annen layout.