Slik slår du av tekstmeldingseffekter i iOS 10

iOS 10-oppdateringen til iPhone inkluderte mange nye funksjoner for Messages-appen. En av disse funksjonene gir mulighet for ekstra effekter og fullskjermsanimasjoner som kan sendes mellom iPhone-brukere. Selv om disse er morsomme og annerledes til å begynne med, kan du etter hvert oppleve at de er forstyrrende eller irriterende, noe som vil føre til at du lærer hvordan du stopper dem.

Vår guide nedenfor viser deg hvordan du finner og deaktiverer en innstilling som ble introdusert med iOS 10.1-oppdateringen som kan stoppe disse tekstmeldingseffektene fra å spille automatisk.

Hvordan stoppe tekstmeldingseffektene på min iPhone

Trinnene nedenfor ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 10.1.1. Hvis du ikke ser alternativet beskrevet i bildene nedenfor, kan det hende du kjører en iOS-versjon fra før denne innstillingen ble lagt til. Hvis det er tilfelle, kan du se hvordan du installerer en iOS-oppdatering her. Hvis du ikke vil installere en iOS-oppdatering, slår du av redusere bevegelse innstilling på samme meny vil også stoppe meldingseffektene. Dette vil imidlertid også føre til at noen andre innstillinger og funksjoner slutter å fungere.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Trinn 2: Rull ned og velg Generell alternativ.

Trinn 3: Åpne tilgjengelighet Meny.

Trinn 4: Rull ned og velg redusere bevegelse alternativ.

Trinn 5: Trykk på knappen til høyre for redusere bevegelse for å slå den på (hvis den ikke allerede er det), trykk deretter på knappen til høyre for Automatisk avspilling av meldingseffekter. Det skal være grønn skygge rundt redusere bevegelse alternativet, og det skal ikke være grønn skyggelegging rundt Automatisk avspilling av meldingseffekter alternativ. Tekstmeldingseffekter er deaktivert på iPhone i bildet nedenfor.

relaterte artikler

Slik slår du av oppdatering av bakgrunnsapper på en iPhone

Hvorfor er iPhone-batteriikonet mitt gult?