Slik endrer du innstillingen for en app-merkeikon på en iPad

iPad-varsler kommer i en rekke former og størrelser. Faktisk innser du kanskje ikke engang at visse funksjoner på iPad-en din teknisk sett er varsler. En slik funksjon er Badge App Icon, som er en liten rød sirkel med et tall inni seg. Dette ikonet vises i hjørnet av en app-ikon, og forteller deg hvor mange varsler som venter på deg.

Hvis du finner ut at du ikke lenger kan se merkeappikonet, kan du slå det av. Dette er en innstilling for nesten alle apper som bruker funksjonen, og vår guide nedenfor viser deg hvor du finner den ved å bruke App Store som eksempel.

Slå et merkeappikon på eller av for en iPad-app

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPad 2, i iOS 9.3. Justering av innstillingen i trinnene nedenfor vil påvirke merkeappikonet for den spesifikke appen. Hvis du ønsker å endre innstillingen for merkeappikonet for andre apper, må du også gjenta disse trinnene for de andre appene.

Trinn 1: Åpne iPad Innstillinger Meny.

Trinn 2: Velg Varsler alternativet i kolonnen til venstre i vinduet.

Trinn 3: Trykk på appen du ønsker å endre fra listen til høyre i vinduet. Jeg skal endre innstillingen for merkeappikonet for App Store i denne opplæringen.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Merkeapp-ikon for å endre innstillingen. Ikonet vises når det er grønn skygge rundt knappen. Den er skjult når det ikke er grønn skyggelegging.

Du kan justere mange forskjellige varslingsinnstillinger for nesten alle appene dine. Det kan for eksempel hende at du ikke ønsker å se forhåndsvisninger av e-poster på låseskjermen. Klikk her og se hvordan du kan justere denne innstillingen for enten å slutte å vise forhåndsvisninger, eller helt slutte å vise varsler for nye e-postmeldinger.