Slik gjenoppretter du et slettet bilde på en iPhone 7

Du kan oppdage at du trenger å vite hvordan du gjenoppretter et slettet bilde på iPhone 7 hvis du har slettet det ved et uhell, eller hvis du finner ut at du trenger et bilde du allerede har fjernet. Metoden for å slette mange bilder på iPhone, for eksempel når du trenger å få litt mer lagringsplass, egner seg til scenarier der du motvillig sletter bilder du hadde tenkt å beholde.

Heldigvis, på din iPhone 7 som kjører iOS 10, slettes ikke bilder du sletter fra telefonen med mindre du også tar et ekstra skritt. Hvis du ikke også har tømt mappen Nylig slettet i Bilder-appen på enheten din, og det ikke har gått veldig lenge siden bildet ble slettet, er det fortsatt en sjanse for at du kan gjenopprette det slettede bildet.

Slik returnerer du et bilde fra den nylig slettede mappen til kamerarullen på en iPhone 7

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 10.2. Merk at dette kun fungerer hvis du har slettet bildet de siste 30 dagene, og du ikke har tømt mappen Nylig slettet i Bilder-appen siden den gang.

Trinn 1: Åpne Bilder app.

Trinn 2: Velg Album alternativet nederst på skjermen.

Trinn 3: Rull ned og velg Nylig slettet album.

Trinn 4: Trykk på Plukke ut knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 5: Velg bildet du ønsker å gjenopprette, og trykk deretter på Gjenopprette knappen nederst til høyre på skjermen.

Trinn 6: Trykk på den røde Gjenopprett bilde for å bekrefte at du ønsker å gjenopprette bildet til kamerarullen.

Du kan deretter gå tilbake til Kamerarull-mappen for å finne det gjenopprettede bildet.

Hvis dette alternativet ikke fungerer for deg, kan du kanskje gjenopprette bildet hvis du har en sikkerhetskopi på datamaskinen som inneholder bildet, hvis bildet ble lastet opp til iCloud Photo Library, eller hvis du lastet opp bildet til en tredjeparts lagringsside som Amazon Photos eller Dropbox. Noe tredjepartsprogramvare kan kanskje hjelpe deg med å gjenopprette slettede bilder, men erfaringen din med det kan variere avhengig av detaljene ved bildets sletting.

Visste du at din iPhone 7 har et kamera foran og bak? Lær hvordan du bytter mellom disse to kameraene på iPhone hvis ett alternativ er mer praktisk for deg.