Slik viser du et regneark i Excel 2013

Det er vanlig å skjule et regneark i Excel 2013 hvis det inneholder informasjon som ikke skal redigeres, hvis dataene på arket ikke er relevante, eller hvis det er for mange faner nederst i arbeidsboken, og du bare vil vise de viktigste.

Men det kan hende du til slutt må vise et av regnearkene som tidligere var skjult, så du kan følge trinnene nedenfor for å begynne å vise regnearkene dine etter behov.

Vis et skjult regneark i Excel 2013

Trinnene i denne artikkelen vil anta at du har en Excel-arbeidsbok som inneholder et skjult regneark, som du vil vise. Hvis du ikke ser noen regnearkfaner nederst i arbeidsboken i det hele tatt, må du kanskje endre en innstilling for å gjøre regnearkfanene synlige.

  1. Åpne arbeidsboken som inneholder de skjulte regnearkene.
  2. Høyreklikk på en av regnearkfanene nederst i vinduet, og klikk deretter på Vis frem alternativ. Hvis Vis frem alternativet er nedtonet, så er det ingen skjulte regneark i arbeidsboken.
  3. Klikk på regnearket du vil vise, og klikk deretter på OK knapp.

Selv om dette er nyttig når du har ett eller to regneark du vil vise, kan det være kjedelig å vise dusinvis, eller til og med hundrevis, eller regneark med denne metoden. I så fall er en makro mer nyttig. Bare åpne en ny Visual Basic Editor ved å trykke Alt + F11 på tastaturet, klikk Sett inn > Modul øverst i vinduet, lim deretter inn følgende kode i den tomme modulen:

Sub UnhideMultipleWorksheets()

Dim ark som arbeidsark

For hvert ark i ActiveWorkbook.Worksheets

ark.Visible = xlSheetVisible

Neste ark

End Sub

Du kan deretter klikke Kjør > Kjør Sub/Userform øverst i vinduet, eller trykk F5 på tastaturet for å kjøre makroen.

Vil du legge til en Utvikler-fane øverst i Excel 2013-vinduet for å få tilgang til verktøyene den inneholder? Lær hvordan du legger til Utvikler-fanen i Excel 2013 ved å følge noen korte trinn.