Hvorfor er det ikke en ukjent avsendere-fane i meldinger på min iPhone?

Vi har nylig skrevet om hvordan du kan rapportere iMessage-spam på iPhone, men å ha tilgang til den funksjonen krever at du har en Ukjente avsendere-fane øverst i Meldinger-appen. Så hvis du leter etter en måte å rapportere spam på, kan det hende du har problemer hvis fanen ikke er der.

Heldigvis er fanen Ukjente avsendere et alternativ som du kan slå på eller av fra menyen for meldinger. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du finner denne menyen, og identifiserer alternativet du må aktivere for å legge til fanen Ukjente avsendere.

Legge til en ukjent avsendere-fane i iOS 8

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 6 Plus i iOS 8.4. Disse trinnene vil fungere for alle iPhone-modeller som bruker iOS 8.3-operativsystemet eller høyere. For å avklare, vil vi legge til fanen som er vist i bildet nedenfor.

Merk at du ikke vil motta noen varsler for meldinger som er filtrert inn i kategorien Ukjente avsendere.

  • Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.
  • Trinn 2: Rull ned og velg Meldinger alternativ.
  • Trinn 3: Rull ned og trykk på knappen til høyre for Filtrer ukjente avsendere. Alternativet slås på når det er grønn skyggelegging rundt knappen. det er aktivert i bildet nedenfor.

Når du har aktivert fanen Ukjente avsendere, er det en god idé å begynne å sjekke den med jevne mellomrom. Selv om det er et nyttig verktøy for å filtrere potensiell iMessage-spam, vil det også filtrere legitime meldinger som sendes fra personer som ikke allerede er i kontaktlisten din. Det kan være en god idé å opprette noen nye kontakter fra telefonnumre som allerede er i den siste samtaleloggen din, eller som du allerede har startet samtaler for i Meldinger-appen.

Hvis du mottar uønskede telefonsamtaler, FaceTime-anrop eller tekstmeldinger fra en kontakt, vil du kanskje blokkere dem. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan begynne å blokkere kontakter på iPhone.