Hvordan kjøpe en lydbok på en iPhone

Lydbøker er et flott alternativ for folk som ønsker å lese, men som kanskje ikke nødvendigvis har tid. Du kan lytte til en lydbok mens du kjører bil, jobber eller hjemme, slik at du kan nyte en bok når du ikke har tid til å sette deg ned og lese en.

Du kan kjøpe lydbøker fra iTunes, men det er ikke umiddelbart åpenbart hvordan du gjør det. Vår korte guide viser deg hvordan du finner lydbokbutikken og foretar et kjøp slik at du kan laste ned en lydbok til iPhone-enheten din og begynne å lytte til den.

Kjøp en lydbok i iTunes på en iPhone 6 Plus

Trinnene i denne artikkelen ble skrevet med en iPhone 6 Plus, i iOS 8.1.2. De samme trinnene vil fungere for andre iPhones som kjører iOS 7 eller høyere.

Trinn 1: Trykk på Itunes butikk ikon.

Trinn 2: Velg Mer alternativet fra raden nederst på skjermen.

Trinn 3: Velg Lydbøker alternativ.

Trinn 4: Velg lydboken du ønsker å kjøpe.

Trinn 5: Trykk på prisknappen.

Trinn 6: Trykk på Kjøp lydbok og skriv inn Apple ID-passordet når du blir bedt om det.

Du kan deretter laste ned lydboken til enheten din for å lytte til den. Merk at mange lydbokfiler kan være ganske store, så det er sannsynligvis best å laste det ned over en Wi-Fi-tilkobling. I tillegg må du sørge for at du har nok tilgjengelig lagringsplass på enheten din til å imøtekomme tillegget til lydboken. Du kan lese vår komplette veiledning for å slette elementer på iPhone for litt hjelp til å frigjøre plass.