Slik aktiverer du vedleggspåminnelsen i Outlook 2013

Muligheten til å inkludere vedlegg med e-poster gjør det mye enklere å dele bilder, dokumenter eller andre typer filer med kontaktene dine. Men mens du skriver inn brødteksten til en e-post som til slutt vil inneholde et vedlegg, kan det være lett å bli distrahert og glemme å faktisk inkludere vedlegget. Jeg vet at jeg har gjort meg skyldig i dette, og det er jeg sikker på at mange andre også har.

Outlook 2013 inneholder en funksjon der den vil vise et popup-vindu hvis den tror at du har glemt å inkludere et vedlegg med e-postmeldingen. Dette skjer vanligvis når den oppdager at du har brukt ordet «legg ved» i e-posten din. Vedleggspåminnelsen er imidlertid en innstilling som kan slås av, så følg veiledningen vår nedenfor for å se hvordan du kan slå den på i din kopi av Outlook 2013, eller til og med kontrollere at den allerede er aktivert.

Spør Outlook 2013 hvis du har glemt et vedlegg

Trinnene nedenfor vil endre en innstilling i Outlook 2013 slik at den begynner å bruke vedleggspåminnelsen. Dette vil føre til at Outlook genererer et popup-vindu hvis du sender en e-post som Outlook mener bør inneholde et vedlegg.

Trinn 1: Åpne Outlook 2013.

Trinn 2: Klikk på Fil fanen øverst til venstre i vinduet.

Trinn 3: Klikk Alternativer nederst i kolonnen på venstre side av vinduet. Dette åpner Outlook-alternativer vindu.

Trinn 4: Klikk på Post fanen på venstre side av Outlook-alternativer vindu.

Trinn 5: Rull ned til Send meldinger delen av menyen, og klikk deretter på boksen til venstre for Varsle meg når jeg sender en melding som kanskje mangler et vedlegg. Du kan deretter klikke på OK knappen nederst i vinduet for å bruke endringene.

Som du kanskje har lagt merke til mens du rullet gjennom alternativmenyen i Outlook, er det mange innstillinger du kan tilpasse. Du kan for eksempel endre innstillingene for sending og mottak slik at Outlook 2013 sjekker e-postserveren din for nye meldinger med en hyppigere hastighet.

Se også

  • Slik deaktiverer du arbeid offline i Outlook
  • Slik slår du gjennom i Outlook
  • Hvordan lage et Vcard i Outlook
  • Slik viser du listen over blokkerte avsendere i Outlook
  • Hvordan sette opp Gmail i Outlook