Slik setter du inn et Google Sheets-diagram i et Google Docs-dokument

Det er mange fordeler med å bruke Google Drive-programserien. De er tilgjengelige fra praktisk talt alle datamaskiner med Internett-tilkobling, du kan dele og samarbeide med andre Google-brukere, du kan gjøre ting som å lage nyhetsbrev fra et bibliotek med maler, og du får et veldig dyktig sett med programmer, gratis, som kan lar deg gjøre mye av det Microsoft Office tilbyr.

Men en annen fordel med Google-appene er hvor godt de integreres med hverandre. Hvis du har en Google Sheets-fil som inneholder et diagram eller en graf som vil være nyttig for et dokument du lager, kan du legge til det diagrammet eller grafen i dokumentet. Du kan til og med endre margene i Google Dokumenter hvis det innsatte diagrammet er for stort for dokumentet. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du setter inn diagrammet.

Slik setter du inn eksisterende diagram i Google Dokumenter

Trinnene i denne artikkelen ble utført i skrivebordsversjonen av nettleseren Google Chrome. Du kan også gjøre dette i andre stasjonære nettlesere som Safari eller Firefox. Hvis du ennå ikke har laget et Google Sheets-diagram, kan denne artikkelen vise deg hvordan.

Trinn 1: Logg på Google Disk på //drive.google.com og åpne dokumentfilen du vil legge til diagrammet i.

Trinn 2: Klikk på punktet i dokumentet der du ønsker å legge til diagrammet.

Trinn 3: Velg Sett inn fanen øverst i vinduet, velg Diagram alternativet, og velg deretter Google Sheets.

Trinn 4: Velg Sheets-filen som inneholder diagrammet du vil legge til, og klikk deretter på Plukke ut knapp.

Trinn 5: Velg diagrammet du vil legge til, velg om du vil inkludere en kobling til regnearket, og klikk deretter på Import knapp.

Merk at du kan endre størrelsen på diagrammet ved å bruke håndtakene langs kanten. I tillegg, når diagrammet er valgt, vil det være et lenkeikon øverst til høyre. Hvis du velger det, kan du velge å koble fra regnearket, eller åpne det i stedet.

Hvis du trenger å legge til noen data i dokumentet ditt, men ikke har et eksisterende diagram, kan du finne ut hvordan du legger til tabeller i Google Dokumenter for en måte å legge til noen godt strukturerte data i dokumentet.