Slik aktiverer du foreldrekontroll for HBO nå på en iPhone

HBO Now-tjenesten lar deg se innhold fra HBO selv om du ikke har HBO med kabelpakken. Dette strømmealternativet gjør det mulig for deg å se flotte filmer, så vel som originale HBO-programmer som Game of Thrones.

Men mye av innholdet på HBO Now er ikke egnet for barn, så du kan være bekymret for at de ved et uhell ser på noe de ikke burde. En måte å redusere dette på er å bruke foreldrekontroll i HBO Now-appen. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du setter opp dette.

Hvordan begrense innhold i HBO nå på en iPhone

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 12.2, ved å bruke 21.0.0.161-versjonen av HBO Now-appen. Merk at du vil opprette et passord under denne prosessen, som du må huske hvis du vil endre innstillingene igjen i fremtiden. Dette trenger ikke være (og bør sannsynligvis ikke være) det samme passordet som brukes til å låse opp iPhone.

Trinn 1: Åpne HBO nå app.

Trinn 2: Trykk på menyknappen øverst til venstre på skjermen.

Trinn 3: Velg Innstillinger alternativet nederst i menyen.

Trinn 4: Velg Foreldre kontroll alternativ.

Trinn 5: Opprett en PIN-kode.

Trinn 6: Angi pinnen på nytt, og trykk deretter OK for å bekrefte det.

Trinn 7: Velg TV eller Filmer alternativ.

Trinn 8: Trykk på den maksimale vurderingen du vil tillate på enheten.

Det er flere foreldrekontrollinnstillinger som du kan justere på din iPhone. Finn for eksempel ut hvordan du forhindrer Siri i å bruke eksplisitt språk hvis det er noe du ønsker å administrere.