Slik skjuler du rutenett i en Publisher 2013-tabell

Utskrift og visning av rutenett i et Microsoft Excel-regneark er ofte en innstilling som må aktiveres for å gjøre tabellen lettere å lese når den skrives ut. Rutenettet gjør det lettere å separere dataene visuelt, og kan bidra til å eliminere feil ved evaluering av dataene. Det er også ganske enkelt å skrive dem ut.

Men dokumenter du oppretter i Publisher er vanligvis mer visuelt orienterte, og tilstedeværelsen av rutenettet når du utformer dokumentet ditt kan være distraherende. Heldigvis skrives de ikke ut på det endelige dokumentet, men du foretrekker kanskje å skjule dem når du redigerer filen. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du skjuler tabellnettlinjene i Publisher 2013.

Slik skjuler du linjene på et bord i Publisher 2013

Trinnene i denne artikkelen forutsetter at du for øyeblikket har en tabell i Publisher-filen din der du kan se tabelllinjene. Hvis du følger denne veiledningen, vil tabellen og dens data være intakt, men linjene skjules.

Trinn 1: Åpne dokumentet i Publisher 2013.

Trinn 2: Klikk et sted inne i tabellen for å gjøre den aktiv.

Trinn 3: Velg Oppsett fanen under Tabellverktøy øverst i vinduet.

Trinn 4: Klikk på Vis rutenett knappen i Bord delen av båndet.

Hvis du fortsatt ser linjer i tabellen, har du sannsynligvis kanter på bordet, i stedet for rutenett. For å fjerne kantlinjene fra en tabell, velg først alle cellene i tabellen, klikk på Design fanen under Tabellverktøy, og klikk deretter på Grenser og velg Ingen grenser punkt.

Trenger du et Publisher-dokument som har en annen størrelse enn et av standardalternativene for sidestørrelse? Finn ut hvordan du oppretter en egendefinert sidestørrelse i Publisher 2013 hvis du for eksempel trenger et dokument i legal størrelse.