Slik gjentar du tapte tekstmeldingsvarsler i iOS 9

Hvis du aldri ville gå glipp av et varsel på din iPhone, ville den ideelle løsningen være å ha den nær deg til enhver tid. Dessverre er ikke dette alltid praktisk, og det er sannsynlig at du ikke vil være tilstede for hver tekstmelding du mottar. Hvis din iPhone er satt til å bare spille av et varsel én gang for nye meldinger, kan det hende du ikke skjønner at du har en før neste gang du låser opp enheten.

Men iPhone kan tilpasses til å gjenta varsler for nye meldinger opptil 10 ganger, og dermed øke sannsynligheten for at den vil varsle deg om meldingens tilstedeværelse. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du endrer innstillingen for gjentatte tekstmeldingsvarsler.

Gjentatte tapte tekstmeldingsvarsler i iOS 9

Trinnene i denne artikkelen vil justere innstillingen for gjentatte varsler for tekstmeldingene dine. Hver gjentatt varselforekomst vil skje to minutter etter forrige varsel, opptil totalt 10 ganger. Når du har lest meldingen som opprettet varselet, stopper de gjentatte varslene.

Slik gjentar du tapte tekstmeldingsvarsler i iOS 9 på en iPhone –

  1. Åpne Innstillinger app.
  2. Velg Varsler alternativ.
  3. Rull ned og velg Meldinger alternativ.
  4. Rull til bunnen av skjermen og velg Gjenta varsler alternativ.
  5. Velg antall ganger du vil varsle for å gjenta.

Disse trinnene er også vist nedenfor med bilder –

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Velg Varsler alternativ.

Trinn 3: Rull ned og trykk på Meldinger alternativ.

Trinn 4: Finn Gjenta varsler innstilling helt nederst i menyen og trykk på den for å åpne menyen.

Trinn 5: Velg alternativet som angir antall ganger du vil at varselet skal gjentas til du leser meldingen.

Synes du vibrasjonsinnstillingen for tekstmeldinger er unødvendig, eller har du ofte iPhone på et hardt underlag og vibrasjonen er plagsom? Lær hvordan du slår av vibrasjonsalternativet for tekstmeldinger på iPhone, slik at de eneste indikasjonene på en ny melding vil være via varsler, bannere eller lyder som du har tilpasset for tekstmeldingsvarsler.