Hvordan dempe varsler fra en gruppemelding i iOS 9

Gruppemeldinger er en praktisk funksjon på din iPhone som gjør det enklere å kommunisere den samme informasjonen mellom et stort antall personer. Men å sende tekstmeldinger med flere personer betyr vanligvis at det kommer flere meldinger, og varsler fra en stor samtale kan fort bli overveldende.

Heldigvis har iPhone-en din en "Ikke forstyrr"-funksjon som du kan slå på eller av for individuelle meldingssamtaler på enheten din. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du finner denne innstillingen slik at du kan dempe varslene for en enkelt gruppemelding på din iPhone.

Dempe gruppemeldingsvarsler i iOS 9

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 6 Plus, i iOS 9.2. Når du har fullført disse trinnene, vil du ikke lenger motta noen varsler fra en bestemt gruppemelding. Hvis du vil justere måten varsler oppfører seg på for alle tekstmeldingsvarslene dine, kan du lese denne artikkelen.

Slik kan du dempe varslene fra en gruppemelding i iOS 9 –

  1. Åpne Meldinger app.
  2. Velg gruppemeldingen.
  3. Trykk på Detaljer knappen øverst til høyre.
  4. Trykk på knappen til høyre for Ikke forstyrr for å slå den på.

Her er de samme trinnene, men med bilder –

Trinn 1: Åpne din Meldinger app.

Trinn 2: Velg gruppemeldingssamtalen du ønsker å dempe varslene for.

Trinn 3: Trykk på den blå Detaljer knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Ikke forstyrr for å slå på alternativet. Du vil vite at varslene for den samtalen er dempet når det er grønn skygge rundt knappen. Varslene er dempet i bildet nedenfor.

Merk at du fortsatt vil motta meldingene, og medlemmene av gruppesamtalen vil ikke vite at du har dempet varslene for samtalen.

Har du bare noen gang blitt invitert til en gruppemelding, og er usikker på hvordan du starter din egen? Lær hvordan du oppretter en gruppemelding på iPhone, slik at du kan sende tekstmeldinger til flere personer samtidig.