Stopp iPhone fra å vibrere på lydløs

Når du velger å sette iPhone på lydløs, forventer du vanligvis at den ikke vil lage noe støy. Selv om dette gjør en god jobb med å deaktivere lydene som spilles gjennom enhetens høyttalere, kan det fortsatt skape støy når enheten vibrerer mot en hard overflate.

Dette kan få deg til å lure på hvordan du justerer enhetsinnstillingene slik at iPhone ikke lenger vibrerer når du har satt den i stille modus. Heldigvis er dette en enkel justering å gjøre ved å følge vår korte guide nedenfor.

Deaktiver vibrasjon når iPhone er i stille modus

Disse trinnene ble utført i iOS 8.1.2. Trinnene kan variere litt i andre versjoner av operativsystemet.

Du kan raskt slå stille modus av og på ved å flytte dempingsbryteren øverst på venstre side av enheten. iPhone er på lydløs når dempingsbryteren er i ned-posisjon. Du vil også se et varsel på skjermen din som forteller deg om ringetonen er stille eller ikke.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Trykk på Lyder knapp.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for Vibrer på Stille for å slå den av. Du vil vite at du har deaktivert vibrasjonen i stille modus når det ikke er noen grønn skyggelegging rundt knappen, som på bildet nedenfor.

Synes du at kamerautløserlyden på iPhone er unødvendig eller distraherende? Denne artikkelen viser deg hvordan du kan ta et bilde uten å høre den lyden.