Hvordan sende alle tekstmeldinger som SMS på iPhone 5

Har du problemer med at iMessages går til flere enheter? Eller deler dere en Apple-ID med noen, og dere fortsetter å få hverandres meldinger? En enkel måte å fikse dette på er å slå av iMessages på din iPhone 5. Det vil tvinge hver melding du oppretter til å sendes som en SMS, og du vil motta meldinger som SMS på iPhone.

Mens fleksibiliteten til iMessages kan være stor for folk som har én Apple-ID og bruker den på flere av sine egne Apple-enheter, kan det definitivt være problematisk for noen mennesker. Så hvis du har bestemt at iMessage rett og slett ikke fungerer for måten du bruker vår iPhone på, vil guiden vår nedenfor vise deg hvilke endringer du bør gjøre slik at alle tekstmeldingene dine sendes som SMS.

Slik slår du av iMessage på en iPhone 5 i iOS 8

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 5 med iOS 8-operativsystemet.

Når du er ferdig med trinnene i denne artikkelen, vil du ha deaktivert iMessage på din iPhone 5. Dette betyr at alle meldingene dine sendes som SMS. Du kan lese mer om forskjellen mellom blå meldinger (iMessages) og grønne meldinger (SMS) i denne artikkelen.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Trinn 2: Rull ned og velg Meldinger alternativ.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for iMessage for å slå den av. Du vil vite at den er slått av når det ikke er noen grønn skyggelegging rundt knappen. For eksempel er iMessage slått av i bildet nedenfor.

Vil du forhindre at andre kan se at du har lest iMessages? Les her og lær hvordan du slår av lesebekreftelser på din iPhone 5.