Slik slår du av Microsoft Outlook-vedleggspåminnelsen i Outlook 2013

Moderne e-post er ofte mer enn bare enkle meldinger som inneholder tekst. Mange e-poster kommer til å inneholde bilder, filer eller andre typer vedlegg som mottakeren kanskje trenger eller vil ha av en eller annen grunn. Men det er veldig enkelt å skrive en melding og sende den uten å inkludere vedlegget, så Microsoft Outlook har et varsel som vises hvis det tror du har glemt vedlegget.

Outlook 2013 søker å forenkle prosessen med å sende e-poster fra datamaskinen din, enten det er til én mottaker eller mange, og en av måtene den prøver å gjøre dette på er å hjelpe deg med å minimere feil.

Vi har alle vært i en situasjon der vi har forsøkt å sende en e-post som skal ha et vedlegg, men vi har glemt å inkludere den i meldingen. Outlook 2013 inneholder en funksjon kalt en vedleggspåminnelse som viser et popup-vindu før du sender en melding som skal inneholde et vedlegg.

Dette skjer mest merkbart når du inkluderer et vedlegg på et tidspunkt under opprettelsen av meldingen, men du sletter vedlegget på et tidspunkt. Denne påminnelsen kan være nyttig, men den kan også være litt kjedelig. Heldigvis kan du deaktivere den ved å følge instruksjonene nedenfor.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Slik slutter du å motta vedleggspåminnelser i Outlook 2013 2 Slik deaktiverer du Outlook 2013-vedleggspåminnelsen (veiledning med bilder) 3 Mer informasjon om hvordan du slår av Microsoft Outlook-vedleggspåminnelsen 4 Ytterligere kilder

Slik slutter du å motta vedleggspåminnelser i Outlook 2013

  1. Åpne Outlook.
  2. Klikk på Fil fanen.
  3. Plukke ut Alternativer.
  4. Velg Post fanen.
  5. Fjern merket for Varsle meg når jeg sender en melding som kanskje mangler et vedlegg eske.
  6. Klikk OK.

Veiledningen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om hvordan du slår av vedleggspåminnelsen i Outlook 2013, inkludert bilder av disse trinnene.

Slik deaktiverer du Outlook 2013-vedleggspåminnelsen (veiledning med bilder)

Som du kanskje la merke til første gang du så dette varselet, har du også muligheten til å deaktivere vedleggspåminnelsen ved å sjekke Ikke vis denne beskjeden igjen alternativet når påminnelsen er aktivert. Men hvis du ikke vil vente på at dette popup-vinduet skal vises, kan du følge instruksjonene nedenfor for å deaktivere denne tjenesten for fremtidige e-poster.

Trinn 1: Start Outlook 2013.

Trinn 2: Klikk på Fil fanen øverst til venstre i vinduet.

Klikk på Fil-fanen

Trinn 3: Klikk Alternativer i kolonnen på venstre side av vinduet, som åpner Outlook-alternativer vindu.

Klikk på Alternativer

Trinn 4: Klikk på Post fanen på venstre side av Outlook-alternativer vindu.

Klikk på Mail-fanen

Trinn 5: Bla til Send meldinger i midten av vinduet, og klikk deretter på boksen til venstre for Varsle meg når jeg sender en melding som kanskje mangler et vedlegg for å fjerne haken.

Deaktiver vedleggspåminnelsen

Trinn 6: Klikk på OK knappen nederst i vinduet for å bruke endringene.

Du vil da kunne sende e-poster som inneholder ordlyd for å skrive ut vedlegg eller referansevedlegg som du ikke har inkludert, og aldri se en advarsel etter at du har klikket på Send-knappen.

Veiledningen vår fortsetter nedenfor med mer om å aktivere eller deaktivere Outlooks vedleggspåminnelse.

Mer informasjon om hvordan du slår av Microsoft Outlook-vedleggspåminnelsen

Som vi nevnte i begynnelsen av forrige seksjon, er det mulig å deaktivere dette varselet fra popup-vinduet som vises første gang du sender en e-post der Outlook tror du kan ha glemt et vedlegg.

Hvis du har deaktivert denne innstillingen på den måten, men bestemmer deg for at du vil fortsette å motta disse varslene, må du gå til Fil > Alternativer > E-post og merk av i boksen til venstre for Varsle meg når jeg sender en melding som kanskje mangler et vedlegg. Du kan deretter klikke på OK for å oppdatere innstillingen. Først syntes jeg det var en plage for Outlook å fortelle meg at jeg prøvde å sende en melding som kanskje mangler og vedlagt fil, men det har vært nyttig å ha noe å sjekke at du ikke har glemt å legge ved en fil. flere ganger enn det har vært et problem.

Du kan teste ut om dette fungerer eller ikke ved å opprette en ny e-post og sende en melding til deg selv som inneholder noe sånt som "filen er vedlagt", men uten å inkludere et vedlegg. Outlook skal flagge dette som en melding som skal ha et vedlegg, som vil utløse varselet.

Påminnelsen om glemt vedlegg utløses når den registrerer setninger eller ordlyd i meldingsteksten som indikerer at du hadde tenkt å legge ved filer til e-posten du sender. Denne advarselsmeldingen kan generelt være ganske nøyaktig når det gjelder å identifisere manglende vedlegg i en e-postmelding, og det faktum at detektoren for glemt vedlegg kan slå av rett etter at du trykker Send er et nyttig skritt for å sikre at du aldri glemmer vedlegg igjen.

Muligheten til å se etter manglende vedlegg er noe som brukes av andre selskaper enn Microsoft-selskapet. Google legger alltid til nye funksjoner i e-postapplikasjonen deres, og de kan også se etter et manglende vedlegg før du sender e-post. Den fungerer på en nesten identisk måte som den som finnes i Outlook 2013 og andre nyere versjoner av Microsoft Outlook.

En ny funksjon i Outlook 2013 er en værvisning øverst i kalenderen din. Du kan også deaktivere dette alternativet hvis du synes det er distraherende eller unødvendig.

Ytterligere kilder

  • Slik aktiverer du vedleggspåminnelsen i Outlook 2013
  • Hvordan videresende en e-post som et vedlegg i Outlook 2013
  • Hvordan legge ved en fil i Outlook 2013
  • Hvordan sende en hel mappe med filer som et vedlegg i Outlook 2013
  • Hvordan sende en HTML-e-post fra Outlook 2013
  • Hvordan lage et vCard i Outlook 2013