Slik synkroniserer du Bluetooth-hodetelefoner med en iPhone

Bluetooth er en interessant teknologi som lar deg synkronisere enheter trådløst med din iPhone. Mange forbinder begrepet "Bluetooth" med de trådløse hodetelefonene som lar deg snakke videre og svare på anrop, men teknologien støtter en rekke forskjellige enheter, inkludert hodetelefoner. Så hvis du har et par trådløse hodetelefoner som du vil bruke med din iPhone, kan du følge trinnene nedenfor for å lære hvordan du bruker dem.

SolveYourTech.com er deltaker i Amazon Services LLC Associates-programmet, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å gi nettsteder et middel til å tjene annonseringsgebyrer ved å annonsere og lenke til Amazon.com.

Hvis du ikke liker lydkvaliteten med Bluetooth-hodetelefonene dine, kan du se på noen kablede alternativer. Dette paret på Amazon fra Audio Technica tilbyr utmerket lydkvalitet til en utrolig pris.

Bruk Bluetooth-hodetelefoner med en iPhone

Du må ha PIN-koden for Bluetooth-hodetelefonene dine for å pare dem med iPhone. Denne leveres vanligvis med dokumentasjon som følger med hodetelefonene. Hvis det ikke var slik dokumentasjon, er PIN-koden ofte noe enkelt som "0000" eller "1111". Hvis det ikke fungerer, må du søke på nettet etter PIN-koden for din spesielle modell av Bluetooth-hodetelefoner.

Trinn 1: Slå på Bluetooth-hodetelefonene.

Trinn 2: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 3: Trykk på blåtann alternativ.

Trinn 4: Flytt glidebryteren ved siden av blåtann fra venstre til høyre for å slå den på.

Trinn 5: Velg Bluetooth-hodetelefonene fra listen over enheter. Hvis det er den eneste Bluetooth-enheten innenfor rekkevidde, kan det hende at den bare åpner en skjerm som ber om en PIN-kode.

Trinn 6: Skriv inn PIN-koden for Bluetooth-hodetelefonene, og trykk deretter på Par knapp.

Når hodetelefonene er sammenkoblet med telefonen, vil det stå "Tilkoblet" ved siden av dem på Bluetooth-menyen på iPhone.

Hvis du leter etter et par gode Bluetooth-hodetelefoner, er dette paret på Amazon et utmerket valg.

Denne artikkelen vil lære deg hvordan du sletter en sang fra iPhone 5.