Hvordan skjuler jeg oppgavelinjen i Windows 7

Hvis du jobber med mange forskjellige vinduer på datamaskinen din, vet du at skjermeiendom kan være på en premie. Og hvis arbeidet ditt ofte strekker seg under den synlige delen av skjermen, for eksempel når du ser på en lang webside, vet du at Windows 7-oppgavelinjen nederst på skjermen ofte kan være i veien. Du har kanskje akseptert det faktum at oppgavelinjen er en del av operativsystemet ditt som du ikke kan fjerne, men det er ikke sant. Det er mulig å skjule oppgavelinjen fra skjermen i Windows 7 og bare vise den når du drar musen til bunnen av skjermen.

Hvordan bli kvitt oppgavelinjen på Windows 7

Det finnes en rekke forskjellige måter å tilpasse oppgavelinjen på, mange av dem diskuterer vi i denne artikkelen. Mens vi vil vise deg i denne artikkelen hvordan du skjuler oppgavelinjen, er det viktig å huske at du ikke kan bli kvitt den helt. Oppgavelinjen er en viktig kilde til navigering i Windows 7 og ville som sådan alvorlig hindre bruken av operativsystemet hvis det ikke var der. Det er derfor muligheten til å skjule det som standard er en god løsning for enkeltpersoner som ikke ønsker å ha det vedvarende synlig.

Trinn 1: Høyreklikk på oppgavelinjen nederst på skjermen, og klikk deretter Egenskaper.

Trinn 2: Merk av i boksen til venstre for Skjul oppgavelinjen automatisk.

Trinn 3: Klikk på Søke om knappen nederst i vinduet, og klikk deretter på OK knapp.

Oppgavelinjen nederst på skjermen vil ikke lenger være synlig som standard. Men hvis du drar musen til bunnen av skjermen, kommer den til syne igjen.

Er du ute etter å finne flere nyttige ting du kan gjøre med Windows 7? Sjekk ut denne boken på Amazon for å lære noen kule nye tips og triks som kan forbedre måten du samhandler med programmet på.