Slik aktiverer du Javascript på en iPhone 7

Hvis du har hatt problemer med å surfe på nettsteder, kan det være fordi Javascript i Safari er deaktivert. Noen mennesker vil justere innstillingene på nettleseren når de feilsøker eller opplever problemer, og deaktivering av Javascript i Safari er noe du kan gjøre. Men omtrent som du klarte å slå den av, kan du også aktivere Javascript på iPhone slik at nettsidene du besøker vil oppføre seg riktig.

Javascript er en type kode som ofte brukes av nettsteder for mange av de mer komplekse interaksjonene eller innholdet du ser på en webside. Men Javascript kan også brukes skadelig eller ineffektivt, noe som kan føre til en dårlig nettleseropplevelse. Hvis du har problemer med et nettsted, kan det hende du tidligere har fulgt trinnene i en feilsøkingsveiledning som instruerte deg om å slå av Javascript i Safari-nettleseren.

Men å slå av Javascript kan gjøre enkelte nettsider ubrukelige, så det kan hende du senere finner ut at du må slå det på igjen. Vår veiledning nedenfor vil hjelpe deg med å finne Javascript-innstillingen for Safari-nettleseren på iPhone 7, slik at du kan aktivere den og gjøre dine nåværende surfeaktiviteter litt mindre frustrerende.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Slik aktiverer du Javascript på iPhone 7 2 Slik slår du på Javascript i Safari-nettleseren i iOS 10 (veiledning med bilder) 3 Mer informasjon om hvordan du aktiverer Javascript i Safari 4 Ytterligere kilder

Slik aktiverer du Javascript på iPhone 7

  1. Åpen Innstillinger.
  2. Velge Safari.
  3. Rull ned og velg Avansert.
  4. Muliggjøre Javascript.

Artikkelen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om hvordan du aktiverer Javascript i Safari på en iPhone, inkludert bilder for disse trinnene.

Slik slår du på Javascript i Safari-nettleseren i iOS 10 (veiledning med bilder)

Trinnene i denne veiledningen ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 10.3.1. Disse er spesifikt for å aktivere Javascript i standard Safari-nettleseren på enheten din. Hvis du bruker en annen nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox, må du justere Javascript-innstillingene for en av disse nettleserne separat.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Hvis du ikke finner Innstillinger-ikonet, kan du alltid sveipe ned på skjermen for å åpne Spotlight Search og bruke den til å åpne Safari-appen.

Trinn 2: Rull ned og velg Safari alternativ.

Trinn 3: Rull til bunnen av menyen og trykk på Avansert punkt.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Javascript for å aktivere det.

Du vil vite at Javascript er aktivert når det er grønn skyggelegging rundt knappen. Jeg har aktivert Javascript i Safari i bildet ovenfor.

Mer informasjon om hvordan du aktiverer Javascript i Safari

  • Som nevnt tidligere, vil dette bare aktivere Javascript i iPhones standard Safari-nettleser. Hvis du bruker en annen nettleser på iPhone og trenger å aktivere Javascript der, må du åpne Innstillinger-menyen for den nettleseren i stedet.
  • Ved å velge å aktivere Javascript i Safari bør du finne ut at de fleste nettsteder vil fungere riktig, spesielt hvis de ikke fungerte ordentlig før. Hvis du fortsatt har problemer i Safari, må du kanskje sjekke at du også har aktivert informasjonskapsler.

Går du tom for plass på iPhone, noe som gjør det vanskelig å installere nye apper eller laste ned sanger og filmer? Lær om noen måter å rydde opp i lagring på iPhone ved å slette noen av de gamle appene og dataene du ikke bruker lenger, eller ikke lenger trenger.

Ytterligere kilder

  • Slik slår du av Javascript på iPhone 6
  • Slik sletter du informasjonskapsler på iPhone 11
  • Slik aktiverer du anti-phishing-filteret i Safari på en iPhone 7
  • Slik deaktiverer du Safari på en iPhone
  • Hvordan stoppe Safari-nettsteder fra å bruke posisjonen din på en iPhone
  • Slik sletter du informasjonskapslene dine i iPhone 5 Safari-nettleseren